Hlavní navigace

Byznys EVO - ERP systém nové generace

23. 10. 2015
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: J.K.R.
Byznys EVO je nová generace podnikových informačních systémů Byznys ERP z produkce společnosti J.K.R., jednoho z největších dodavatelů na českém trhu. Jedná se o zcela nově vyvinutý software, který je postaven na nejmodernějších technologiích, postupech a zkušenostech. Rozsahem funkcí a vysokou variabilitou dokáže Byznys EVO pokrýt potřeby organizací různého oborového zaměření, od obchodních společností až po výrobní firmy.

Podnikový informační systém Byznys EVO je určen především pro středně velké a velké organizace, které kladou důraz na obchodní procesy, soustředí se na kvalitní péči o zákazníky, mají stovky zaměstnanců a desítky až stovky uživatelů v informačním systému. Míří tak o třídu výš než předchozí generace systému, který byl určen primárně pro středně velké organizace s desítkami až stovkami zaměstnanců a desítkami uživatelů systému.

Byznys EVO nabízí bezkonkurenční míru přizpůsobení na míru každé společnosti. A to od klíčových obchodních procesů přes napojení na další součásti podnikové infrastruktury až po konkrétní uživatele a konkrétní formuláře a nabídky v rámci ERP systému. Otevřenost systému je maximální, a to jak na úrovni datových struktur, tak i vzhledu formulářů a výstupů, včetně možnosti ovlivnění chování systému, validačních kontrol a rozšíření nabídek.

Oblasti řízení

Mezi klíčové oblasti řízení, na něž se systémy Byznys EVO zaměřují, patří finance, evidence, informace, zákazníci a procesy. Unikátní je technologie PUV (prvky uživatelské volnosti), která umožňuje přizpůsobení systému na míru každému uživateli. S pokračující elektronizací pracovních procesů se ke slovu dostávají i elektronické dokumenty a organizátor pro plánování času. Potřebné obchodní analýzy lze realizovat s pomocí business intelligence či s reportingovým nástrojem Excellent. Produktivitu podpoří moduly pro výrobu a dopravu.

Řešení společnosti J.K.R. je sice univerzálním nástrojem, přesto v některých oblastech jsou k dispozici i oborová řešení, která zužitkovávají znalosti a zkušenosti z dané vertikály. Jedná se především o sektory výroba, obchod, stavebnictví, doprava, služby a zakázky a účetní organizace.

Čtvrtstoletí zkušeností

Práce na novém systému Byznys EVO začaly v roce 2009, od roku 2011 se naplno rozběhl vývoj jádra ERP systému a modulů, souběžně probíhaly testy a optimalizace. V roce 2014 pokračoval vývoj klíčových modulů a funkcionalit, probíhala první nasazení řešení do ostrého provozu. Byznys EVO byl vyvinut s důrazem na jednoduchost, flexibilitu, ergonomii a snadné používání. Patrná je inspirace designem kancelářských aplikací Microsoft Office, vývoj ergonomie probíhal s přispěním odborníků z akademické sféry.

Byznys EVO je vysoce škálovatelné řešení díky třívrstvé architektuře a možnosti rozložení zátěže mezi databázovým a aplikačním serverem. Řešení je plně přizpůsobené pro práci v cloudu – na koncovém zařízení je umístěn pouze malý klient, veškerá byznys logika a datový server je v cloudu, například v prostředí Microsoft Azure.

Univerzální ERP řešení

příloha_ovladnete_sva_data

Podnikové informační systémy Byznys EVO jsou nástrojem pro komplexní řízení podniků, které chtějí sjednotit podnikové agendy nebo získat pomocníka pro sledování kompletních ekonomických agend. Byznys EVO nabízí řešení pro plánování a řízení všech klíčových podnikových procesů, a to na všech úrovních podnikové architektury. Přestože jsou pro řadu vertikál k dispozici ověřená oborová řešení, jedná se o univerzální nástroj pro střední a větší organizace ve všech oborech podnikání s širokými možnostmi přizpůsobení. Byznys EVO zkušenosti odborníků z J.K.R. s vývojem ERP aplikací s poznatky z několika tisíc úspěšných projektů od roku 1991. Díky tomu všemu má Byznys EVO potenciál plně uspokojovat potřeby svých uživatelů v následujících 10-20 letech.

Více o podnikových informačních systémech BYZNYS ERP naleznete na www.jkr.cz/byznys-erp/popis-systemu.

Byl pro vás článek přínosný?