Hlavní navigace

Rychlé a bezchybné zadávání důležitých dat z dokumentů pomocí softwaru ABBYY FineReader

30. 3. 2015
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: © pressmaster - Fotolia.com
Jako klienta vás jistě potěší rychlé a kvalitní bankovní služby. Nepochybně bere jako samozřejmost, když je množství dokumentů k vyřízení zpracováno během několika málo minut a vše je pro vás okamžitě k dispozici. Stejně tak je tomu určitě i ve vaší společnosti...

(Partnerský příspěvek)

Vaše společnost dělá vše pro to, aby zákazníkům a partnerům poskytla ty nejkvalitnější služby.

Přibližme si však vaše pracoviště. Je skryto před vnějším světem, ale přitom ovlivňuje chod celé firmy. Ve firmě je spousta zaměstnanců, kteří přicházejí do styku s dokumenty. Ty mohou být velmi odlišné povahy, a nelze u nich tudíž použít šablony, které by práci usnadnily. I přesto je zapotřebí dokumenty zpracovat, naskenovat a uložit, a informace z dokumentů poté vložit do systému ERP.

Je zřejmé, že pracovníci musejí při vkládání jmen, kontaktů, čísel účtů, a dalších údajů vynaložit značné úsilí. Je to zdlouhavá a úmorná činnost, která vyžaduje velkou míru soustředění. Zvláště kvůli neustálému přecházení z tištěného dokumentu na obrazovku. V takové chvíli dělají lidé chyby. Ale ty nelze tolerovat! Data musejí být zadávána správně; proto je nutné aby zaměstnanci pracovali pomalu a vkládaná data pečlivě kontrolovali. Vzhledem k tlaku, pod kterým pracují, klesá jejich efektivita. Navíc prosté ukládání naskenovaných dokumentů způsobuje časovou ztrátu.

Jak se vyhnout časové ztrátě? Jak zvýšit efektivitu zaměstnanců, potažmo efektivitu vašeho podniku, a jak zvýšit kvalitu odvedené práce? Odpovědí je vkládání veškerých dokumentů, jejich kopií a PDF souborů pomocí softwaru ABBYY FineReader.

Zkušební verzi ABBYY FineReader 12 Professional lze získat zde >>>


ABBYY FineReader 12 umožňuje snadné kopírování jakýchkoli údajů z příchozích dokumentů a jejich vkládání do firemních systémů.
Používáním softwaru FineReader se snižuje riziko výskytu chyb. Tento software také představuje pohodlný způsob ověřování zkopírovaných informací. Při ukládání do elektronického archivu vytvoří FineReader vysoce kvalitní kopie dokumentů, v nichž lze následně vyhledávat. Jakákoli data, slova nebo čísla, je možné snadno vyhledat během několika sekund.

Používání softwaru ABBYY FineReader je snadné: pracujete-li na počítači, bude pro vás snadné pracovat v softwaru FineReader. Uživatelské prostředí je přehledné a jednoduché, není ani zapotřebí zvláštního školení. Software lze velmi snadno začlenit v rámci organizace. Po zakoupení a po automatizované síťové instalaci bez nutnosti zvláštního nastavení, je možné jej začít okamžitě používat.

ABBYY FineReader je chytrou investicí, kterou si může dovolit každý. Pro zaměstnance, kteří s ním pracují často, je dostupná speciální samostatná licence. Pro ty, kteří jej používají jen občas, jsou k dispozici souběžné licence. Díky nim je FineReader dostupný každému v rámci firemní sítě „na vyžádání“. FineReader tak lze nainstalovat na všechna pracoviště. Omezený je pouze počet osob, které jej mohou používat současně, a to v závislosti na zakoupených licencích.

A tak aniž by zatížil váš rozpočet, FineReader dokáže účinně zajistit efektivitu všech zaměstnanců firmy, kteří pracující s dokumenty.

příloha_ovladnete_sva_data

(Pro zajímavost, průzkum ABBYY ukázal, že přepisovat údaje z tištěného dokumentu nebo PDF souboru do počítače musí 75 až 90 % všech úředníků.)

Zkušební verzi ABBYY FineReader 12 Professional lze získat zde >>>

 

Byl pro vás článek přínosný?