Hlavní navigace

Službu i-zakázky využívá již více než 1 500 podnikatelů

23. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: tiskové materiály České pošty
Novou informační službu i-zakázky využívá po prvních dvou měsících více než 1500 českých podnikatelů. Služba už hlásí také první úspěšné uživatele, kterým přinesla získání veřejné zakázky.

Česká pošta spustila systém, který dokáže sledovat zakázky už od 20 000 korun a v průměrné hodnotě 80 000 korun, již v polovině dubna.

„Jsme spokojeni, protože první dva měsíce jsme se intenzivně věnovali zkoumání funkčnosti systému a jeho vylepšování. Dnes mají i-zakázky skutečně všechny parametry, které od nich očekáváme, proto teprve nyní spouštíme masivnější marketingovou podporu projektu,“ říká Tomáš Ječný, vrchní ředitel ICTG divize České pošty.

i-zakázky jsou první ochutnávkou z připravovaného informačního projektu České pošty, kterým se největší český zaměstnavatel rozhodl pomoci podnikatelům a manažerům získat přístup ke klíčovým obchodním informacím. Od 1. července se k i-zakázkám připojí také služba i-předpisy, která přinese souhrn nejdůležitějších právních novinek týkajících se podnikání a každodenní praxe. Aktuality budou podnikatelům vysvětlovat nejvýznamnější čeští právní experti.

U i-zakázek bylo hlavním záměrem obsáhnout dostatek prohledávaných veřejných zdrojů a zajistit kvalitu analyzovaných informací, u i-předpisů je hlavní srozumitelný a odborný právní výklad.

příloha_ovladnete_sva_data

Služba i-zakázky je dostupná na internetových stránkách
www.i-verejnezakazky.cz a obsahuje novinky ze 120 oborů a všech cenových úrovní veřejných zakázek. Sleduje obří tendry vypsané státními institucemi, stejně jako malá výběrová řízení od lokálních zadavatelů. 

Čtěte také: 
Nová služba TankujLevneji.cz: pošťáci informují o cenách benzínu a nafty

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku