Hlavní navigace

Nové produkty Eset pro firemní zabezpečení

26. 2. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: eset.com
Společnost Eset představuje novou generaci bezpečnostních produktů pro firemní zákazníky. Nové bezpečnostní produkty Eset poskytují zvýšenou ochranu před hrozbami, a to při zachování tradičně nízkých systémových nároků. Zcela přepracovaný nástroj pro správu rozšiřuje použitelnost bezpečnostních produktů Eset i pro velké firmy.

Bezpečnostní produkty Eset pro firemní zákazníky obsahují zcela nové funkce, které přidávají další vrstvy ochrany před hrozbami k prověřené technologii detekce škodlivého kódu, Eset NOD32. Nejdůležitějšími novými funkcemi jsou Botnet Protection, Exploit Blocker, Anti-Phishing a Anti-Theft.

Botnet Protection chrání počítač před infiltrací malwarem, šířeným s pomocí botnetů, tedy sítí počítačů, ovládaných zločinci, bez vědomí jejich uživatelů.

Exploit Blocker zajišťuje ochranu stanic před dosud neznámými hrozbami, tzv. zero day útoky. Sleduje chování procesů a hledá podezřelé aktivity, které jsou pro exploity typické. Chrání často zneužívané aplikace, jako jsou internetové prohlížeče, čtečky PDF, poštovní klienti nebo Java.

Anti-Phishing chrání uživatele před pokusy získat jejich citlivé informace, což ve firemním prostředí znamená především přístupové údaje k aplikacím a systémům.

„S tím, jak je byznys čím dál víc propojen, se stává atraktivnějším terčem pro počítačové útoky. Organizace musí být schopné čelit i sofistikovaným, cíleným útokům. Naším cílem je omezovat rizika, ale bez toho, aby boj proti hrozbám konzumoval neúměrné kvantum firemních zdrojů. Klíčovým úkolem je najít rovnováhu mezi spolehlivou ochranou, snadným používáním chráněných zařízení a efektivní správou celého řešení,“ komentuje uvedení nových bezpečnostních produktů pro firmy Ignacio Sbampato, globální ředitel Eset pro prodej a marketing.

Vedle zavedení nových ochranných technologií je nejvýznamnější inovací nových produktů Eset pro firemní zákazníky zcela nový nástroj vzdálené správy Eset Remote Administrator. Díky webové konzoli umožňuje správci jak kompletní přehled nad bezpečnostní situací v síti, tak detailní možnosti nastavení bezpečnostních parametrů.

Čtěte také:
→ Testy antivirů: nejnižší nároky má Eset Smart Security
Podle srovnávacích testů, které sledovaly zatížení hardwaru při zapnuté antivirové ochraně, dosáhlo nejlepších výsledkůp řešení Eset Smart Security. Prokázalo tak, že má nejnižší nároky na počítač ze všech testovaných antivirů.
→ Bezpečná autentizace vyřeší velkou část problémů
Z informační bezpečnosti se stává konkurenční výhoda. Zákazníci se budou zdráhat poskytnout své citlivé údaje hazardérům, říká Petr Šnajdr, bezpečnostní expert ESET software.

příloha_ovladnete_sva_data

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Byl pro vás článek přínosný?