Hlavní navigace

Jan Macík je novým obchodním ředitelem společnost IBA CZ

23. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: IBA CZ
Jan Macík byl jmenován do funkce Sales Director. Je zodpovědný za celý obchodní tým i kompletní portfolio řešení a služeb IBA CZ.

Po ročním působení v IBA CZ, kdy měl Macík na starosti rozvoj obchodu v oblasti hardware, se na základě jeho úspěchů vedení společnosti rozhodlo pro jeho jmenování na pozici obchodního ředitele. Po odchodu obchodního ředitele na podzim 2016 zastával tuto funkci Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ a IBA Slovakia.

Před nástupem do IBA CZ pracoval Macík více než 5 let jako obchodní ředitel pro společnost AB-STORE a ještě před tím 4 roky jako Key Account Manager pro Kapsch BusinessCom. Vystudoval Strojní fakultu na ČVUT v Praze, doktorandské studium zakončil titulem Ph.D.

„Jan Macík mě za dobu svého působení v IBA CZ přesvědčil, že je schopný přinášet nejen hmatatelné výsledky v obchodu, ale že má i jasnou vizi, kam by se obchodní tým IBA CZ měl ubírat,“ říká Hojka. Macík k tomu dodává: „Mojí hlavní prioritou v nové pozici je rozvoj obchodního týmu, rozšíření prodejního portfolia, akvizice nových zákazníků a splnění stanovených obchodních cílů společnosti.“

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku