Hlavní navigace

Ľubomír Miškolci novým jednatelem slovenského CCV

4. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: CCV Informační systémy
CCV Informačné systémy, slovenská pobočka společnosti CCV Informační systémy, má od poloviny letošního roku nového jednatele. Stal se jím Ľubomír Miškolci, dosavadní obchodní manažer společnosti. Současně došlo i ke změně sídla, které se z Kysuckého Nového Mesta přesunulo do Nitry.

Ľubomír Miškolci (40 let) pracuje v CCV Informačné systémy šestým rokem, na starost zde doposud měl především obchodní aktivity. Již před příchodem do společnosti nasbíral rozsáhlé zkušenosti ve společnostech Orange Slovensko, Canmet, Ferona Slovakia nebo Stürm. Na nejrůznějších obchodních pozicích tak pracuje již více než 15 let.

příloha_ovladnete_sva_data

„Ve své nové roli bych rád navázal na úspěšný rozvoj poslední let, kdy se CCV Informačné systémy plně etablovala jako jeden z předních EDI poskytovatelů na slovenském trhu a získala si důvěru již několika stovek zákazníků, kterým pomáhá přecházet na bezpapírové obchodní a logistické procesy. Posilujeme také o novou linku zákaznické podpory pro slovenské zákazníky,“ říká Ľubomír Miškolci. „Jednoznačně nadále vnímám velký potenciál pokračování růstu firmy, zejména pokud se týká elektronické výměny dokladů. Stále platí, že v oblasti elektronické fakturace mezi podnikovými systémy jsou na Slovensku velké rezervy.“

Ľubomír Miškolci má elektrotechnické vzdělání, čemuž odpovídají i jeho záliby - ve svém volném čase se totiž rád zajímá o nové technologie. Rád však tráví čas i s rodinou a přáteli, při dobré hudbě, akčních a sci-fi filmech nebo na cestách s fotoaparátem.

Byl pro vás článek přínosný?