Hlavní navigace

Luboš Tejkl je novým personálním ředitelem společnosti Tieto Czech

3. 3. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Do společnosti přichází se zadáním zajistit vysoce specializované odborníky na klíčové seniorní pozice.

Luboš Tejkl je zkušený manažer v oblasti motivace, rozvoje a vedení zaměstnanců. Má za sebou bohatou kariéru na vedoucích pozicích ve významných nadnárodních firmách (General Electric, ČEZ, ConocoPhillips) v několika různých oborech podnikání (finanční služby, bankovnictví, energetika, výroba leteckých motorů a konzultační služby).

Tento odborník s více než 20letou praxí a zkušenostmi s prací v zahraničí (Itálie, Rumunsko, Maďarsko, Polsko a Slovensko) pomůže v Tieto Czech rozšířit stávající obchodní model společnosti.

Do společnosti Tieto Czech přichází se zadáním zajistit vysoce specializované odborníky na klíčové seniorní pozice, které chce Tieto Czech v nejbližší době obsadit, aby ještě více posílilo svůj tým a současné postavení v rámci celé korporace.

„Prostředí společnosti je blízké mojí povaze – přátelští lidé, smysluplná a velice odborná práce, rychle se měnící prostředí. Líbí se mi, že zde panují otevřené vztahy a práce lidi spojuje. Kromě jasně definovaných úkolů mě do Tieta přivedla touha být svědkem toho, jak se tvoří nové technologie, které ovlivňují budoucnost podnikání v oborech, kde jsem doposud pracoval,“ říká Luboš Tejkl, nový personální ředitel společnosti Tieto Czech.

Čtěte také:
→ Tieto Czech realizuje jeden z největších Java projektů v ČR
Společnost Tieto vstoupila do hlavní fáze jednoho z nejrozsáhlejších softwarových projektů vyvíjených v jazyce Java v České republice. Tieto zároveň otevřelo desítky volných pozic pro zkušené programátory.
→ Ostravské Tieto získalo ve Švédsku zakázku za čtvrt miliardy korun
Společnost Tieto Czech, součást finsko-švédského poskytovatele služeb IT a produktového inženýrství, získala významnou zakázku v oblasti veřejné správy. Od letošního září má na starosti správu aplikací a serverů největšího švédského kraje Skåne. Celková hodnota dvouletého kontraktu dosahuje devíti milionů eur, tedy více než čtvrt miliardy korun.

příloha_ovladnete_sva_data

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku