Hlavní navigace

Patrick Müller posiluje tým Sophosu pro ČR a Slovensko

24. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Sophos
Patrick Müller nastupuje na pozici Channel Account Executive Czech Republic & Slovakia. Bude je zodpovědný za spolupráci s partnery v České republice a na Slovensku.

Hlavním úkolem Patricka Müllera je podporovat partnery a jejich projekty a pomáhat s vyhledáváním a využíváním nových obchodních příležitostí. V oblasti IT a technologií působí již více než 15 let. Posledních 11 let pracoval ve společnosti Symantec na různých obchodních pozicích, naposledy řídil prodej produktů Norton v České republice a na Slovensku. Pro velmi dobrou znalost bezpečnostního trhu a fungování partnerského kanálu je pilířem mezi společností Sophos a partnery. Patrick Müller vystudoval soukromou akademii pro Media design a IT v Mnichově.

„Těší mě, že mohu být součástí týmu Sophosu. Díky šíři svého portfolia, dosahu SophosLabs pro výzkum hrozeb a postavení na trhu je Sophos dokonale připraven uspokojit poptávku po bezpečnostních IT řešeních nejen pro velké, ale především pro malé a střední firmy,” říká Patrick Müller, Channel Account Executive Czech Republic & Slovakia. “Výrazné celosvětové trendy jako cloud, mobilita, virtualizace nebo big data představují pro Sophos a jeho partnery výzvu k růstu a já budu tento růst podporovat i v České republice a na Slovensku,“ dodává Patrick Müller.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku