Hlavní navigace

Petr Žikeš je novým ředitelem společnosti Safetica Technologies

27. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Ve vedení firmy využije dlouholeté zkušenosti z oblasti ochrany citlivých dat, do vrcholné funkce byl jmenován z pozice provozního ředitele.

Petr Žikeš (37) je zkušeným odborníkem, který devět let působil na pozici Senior Training Manager ve společnosti AVG Technologies, kde byl zodpovědný za kvalitu služeb, spokojenost zákazníků, otevírání nových kontaktních center či řízení týmu inženýrů. Dále působil dva roky jako vedoucí zákaznické podpory ve společnosti Safetica Technologies, kde rovněž zastával funkci provozního ředitele. Safetica se na českém trhu během loňského roku stala jedničkou na poli bezpečnostních řešení.

Mezi hlavní cíle nového ředitele patří nejen podpora vývoje produktů, ale zejména expanze (přeměna) společnosti do role středoevropského leadera v oblasti Data Loss Prevention software a na další zahraniční trhy, mezi které patří například i severní Amerika. Součástí zmíněného růstu budou nová globální partnerství, která se firma chystá odtajnit v těchto dnech. Expanzí do zahraničí ale nechce nový ředitel ohrozit rostoucí stabilitu na českém a slovenském trhu. „Péči o domácí trh včetně Slovenska stále považujeme za klíčovou aktivitu firmy. Zejména v posledních letech se nám transparentní přístup k českým a slovenským klientům velmi vyplatil,“ říká Petr Žikeš, ředitel společnosti Safetica.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku