Hlavní navigace

Vítězslav Ciml se stal novým ředitelem společnosti OKsystem

11. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: OKsystem
Novým ředitelem společnosti OKsystem je od 1. července 2016 Vítězslav Ciml. Na pozici ředitele pro rozvoj obchodu, kterou do teď zastával Vítězslav Ciml, nastoupil Tomáš Ammer. Finanční ředitelkou je nově jmenována Zuzana Hofová.

Dosavadní ředitel, zakladatel a spoluvlastník Martin Procházka, který stál v čele společnosti OKsystem více než 25 let, zůstává předsedou představenstva a v této pozici se bude věnovat strategickému řízení a rozvoji mezinárodních projektů společnosti.

Vítězslav Ciml vystudoval Technickou fakultu ČZU. Od roku 2001 pracoval ve společnosti DHL jako programátor a později jako vedoucí IT projektů pro oblast obchodu a marketingu. V roce 2007 nastoupil do společnosti Siemens IT Solutions and Services jako vedoucí projektů implementace SAP. O rok později odjel získávat mezinárodní zkušenosti z IT projektů ve státní správě Spojených arabských emirátů. Od roku 2010 působil v užším vedení společnosti OKsystem na pozici ředitele divize rozvoje obchodu. Ve své nové funkci výkonného ředitele chce navázat na úspěšné obchodní aktivity společnosti a posilovat spolupráci se všemi důležitými obchodními partnery.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku