Hlavní navigace

Vladimír Střálka je novým Country Managerem VMware pro ČR a Slovensko

10. 2. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Zároveň se lokální zastoupení firmy v České republice a na Slovensku rozrostlo o čtyři nové zaměstnance - dva systémové inženýry, Enterprise Account Managera a Partner Business Managera.

Společnost VMware oznámila jmenování Vladimíra Střálky do pozice nového Country Managera pro Českou republiku a Slovensko. Vladimír Střálka pracuje ve společnosti VMware od května 2013, na pozici Enterprise Account Manager měl na starosti péči o zákazníky z řad velkých firem. Ve své nové roli bude Vladimír Střálka zodpovědný za rozvoj společnosti VMware na českém a slovenském trhu. Jeho úkolem bude pomáhat zákazníkům s inovacemi a obchodním růstem prostřednictvím technologií pro softwarově definované datové centrum, hybridní cloud a práci koncových uživatelů.

„Jsem rád, že mohu představit Vladimíra Střálku coby nového Country Managera pro Českou republiku a Slovensko. Díky svým rozsáhlým profesním zkušenostem bude cenným přínosem pro vedení VMware,“ uvedl Luigi Freguia, vice prezident pro region CEMEA ve společnosti VMware. „Aktivity VMware na českém a slovenském trhu se neustále rozšiřují a významné personální změny jsou toho jasným důkazem. Jsem si jistý, že Vladimír bude úspěšně pokračovat v rozvoji VMware v rámci regionu a při přechodu do éry mobility a cloudu,“ dodal Freguia.

Michal Stachník (dosavadní Regional Manager E. Europe) se rozhodl v průběhu následujících týdnů opustit po 8 letech VMware a vydat se vstříc novým příležitostem. Tím personální změny nekončí, lokální zastoupení VMware v České republice a na Slovensku se dále rozrostlo o čtyři nové zaměstnance - dva systémové inženýry, Enterprise Account Managera a Partner Business Managera.

Čtěte také:
→ Luigi Freguia je novým viceprezidentem VMware pro region Central EMEA
Freguia dosud působil jako senior viceprezident pro region EMEA ve společnosti Oracle, předtím pracoval u HP, v Microsoftu a v IBM.
→ VMware otevírá druhé evropské datové centrum
Nové datové centrum pro VMware vCloud Hybrid Service bude fyzicky umístěno opět ve Velké Británii.

příloha_ovladnete_sva_data

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku