Hlavní navigace

Samsung představuje svůj první B2B tablet

4. 9. 2014
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Samsung Electronics
Firma představuje na veletrhu IFA nový tablet Galaxy Tab Active, který byl vyvinutý speciálně pro podnikatelské prostředí. Má funkce pro zvýšení zabezpečení a pracovní výkonnosti.

Společnost Samsung Electronicspředstavila první tablet Galaxy Tab Active vytvořený speciálně pro podniky. Vyznačuje se odolným, přenosným designem, který obstojí v současném náročném podnikatelském prostředí. Výhody tenkého a lehkého provedení doplňuje vyměnitelná baterie, ochranný kryt či robustní stylus.

Ve snaze zjistit, co úspěšní podnikatelé požadují od svého mobilního zařízení pro optimální výkon a účinnost, byl proveden podrobný průzkum. Samsung se zapojil do řady poradenských skupinových workshopů s firmami zařazenými do žebříčku Fortune 500. Kombinace tohoto průzkumu s vlastními poznatky společnosti Samsung o trhu dala vzniknout prvnímu tabletu, který je navržený speciálně pro zvýšení produktivity podniku.

Galaxy Tab Active je tím nástrojem pro uživatele, kteří požadují výkon i výdrž:

  • Tělo tabletu s ochranným anti-shock krytem odolá pádu z výšky 1,2 metru. Galaxy Tab Active je odolný také proti vodě a prachu dle certifikace IP67. Uživatelé pracující v terénu se tak nemusí obávat poškození svého tabletu teplem, chladem, prachem nebo vodou.
  • 3,1MP fotoaparát s automatickým ostřením umožňuje snadno načíst čárové kódy a NFC technologie šetří čas při komunikaci a řízení pracovního procesu. Tyto základní funkce Galaxy Tab Active mohou značně zvýšit produktivitu firmy.
  • Robustní stylus C-Pen je umístěný v horní části ochranného krytu Galaxy Tab Active. Poskytuje alternativu k ovládání zařízení prsty například pro uživatele, kteří nosí při práci rukavice.
  • Takřka nepřetržité pracovní nasazení Galaxy Tab Active umožňuje až 10 hodinová životnost baterie. Kromě toho poskytuje odnímatelná baterie rychlou a snadnou výměnu za novou, pokud je to nezbytné pro nepřetržitou práci. Vestavěná koncovka POGO pro nabíjení zabraňuje poškození micro-USB konektoru a zároveň umožňuje nabít několik zařízení současně.

Galaxy Tab Active podporuje platformu Samsung KNOX, která zajišťuje komplexní mobilní zabezpečení. Udržuje tak aplikace a data v zabezpečeném prostoru bez potřeby platformy od třetí strany a dodatečného příplatku.

Služba Smart Tutor umožňuje každému uživateli bezpečný, snadný a rychlý přístup k technické podpoře kdekoliv a kdykoliv.

K tabletu si může uživatel přikoupit LAN/USB Hub adaptér ETUP900UBEGWW, který stačí připojit k micro USB portu a tím získat dva USB porty a jeden Ethernet port pro připojení síťového kabelu (RJ45).

Samsung Galaxy Tab Active bude v prodeji ve variantě Wi-Fi, nebo Wi-Fi a LTE s 16 GB + MicroSD (až 64 GB). K dispozici bude v zeleném provedení (Titanium Green) s ochranným krytem a stylusem C-Pen.

Na českém trhu bude Galaxy Tab Active dostupný od října 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 11 599 Kč s DPH (WiFi verze) a 14 599 Kč s DPH (LTE verze).

ICTrocenka

Čtěte také:
→ Smartphony, tablety, hybridní notebooky – výzva pro CIO
Od ranního buzení mobilem až po sofistikované firemní aplikace. Chytrá zařízení, bez kterých si dnes už jen těžko dokážeme představit náš každodenní život.
→ Samsung přichází s chytrými hodinkami Gear S
Gear S má prohnutý displej a 3G konektivitu.

G+

Byl pro vás článek přínosný?