Hlavní navigace

Bez antivirů by internet přestal existovat...

26. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv redakce
...věří Miroslav Trnka, spoluzakladatel společnosti ESET, který byl speciálním hostem konference ESET Security Days 2016.

Informace o nejnovějších trendech v oblasti digitální bezpečnosti a aktuální kybernetické hrozby zazněly na odborné konferenci ESET Security Days 2016, kterou minulý týden v Praze uspořádala společnost ESET. Během akce, která měla v České republice premiéru, přednášeli specialisté na IT bezpečnost. Speciálním hostem byl spoluzakladatel a jeden z majitelů tohoto významného tvůrce bezpečnostního software Miroslav Trnka.

příloha_ovladnete_sva_data

„Jsem hrdý na to, že máme tolik úspěšných detekcí, že máme tolik kvalitních lidí, kteří v krátké době dokáží odhalit nejnovější hrozby,“ prohlásil během moderovaného rozhovoru Miroslav Trnka. „Jsem přesvědčený o tom, že pokud by se najednou přestaly používat všechny antiviry, internet v podobě, v jaké ho dnes známe, by do druhého dne přestal existovat,“ upozornil spoluzakladatel společnosti ESET a jeden z tvůrců populárního antivirového programu NOD.

Konference ESET Security Days již zavítaly do více než 30 zemí a 47 měst světa a navštívilo je přes šest tisíc účastníků. Odborná setkání mají za cíl pravidelně přinášet informace o nejnovějších trendech z oblasti kybernetické bezpečnosti.

Byl pro vás článek přínosný?