Hlavní navigace

Axis představuje nástroje pro analýzu obrazu Guard Suite

13. 10. 2015

Sdílet

Aplikace jsou k dispozici pro nejrůznější potřeby monitoringu, skvěle doplňují širokou nabídku síťových kamer Axis a lze je snadno integrovat v rámci řešení AXIS Camera Station – prověřeného systému řízení videa (VMS – video management system) optimalizovaného pro síťové video produkty společnosti Axis.

Balíček aplikací AXIS Guard Suite nyní nabízí spolehlivé řešení využitelné v prostorech s malou mírou pohybu, například monitoring obchodů a kanceláří po pracovní době, parkovišť a jiných nehlídaných prostorů, kde je potřebná spolehlivá detekce pohybu. Navíc je možné využít dalších možností detekce pohybu v obrazu díky partnerům společnosti Axis pro vývoj aplikací, kteří poskytují širokou škálu analytických nástrojů, jež spolupracují se síťovými video produkty společnosti Axis. AXIS Guard Suite nabízí robustní možnosti detekce, protože analýza obrazu probíhá přímo na nekomprimovaném video streamu kamery a je podporována technologií pro filtraci falešných alarmů s názvem AXIS False Alarm Filtering, která zajišťuje vysokou spolehlivost.

Balíček AXIS Guard Suite nabízí tři aplikace:

  • AXIS Motion Guard: Slouží obecně pro detekci pohybu, typicky v místech, která mají být po pracovní době prázdná, například parkoviště, staveniště, atd.
  • AXIS Fence Guard: Pro ochranu oplocených prostor, detekuje pokusy o přelezení nebo poničení plotu.
  • AXIS Loitering Guard: Slouží pro detekci podezřelého chování v poloveřejných prostorech, kde potulování osob může představovat bezpečnostní riziko.
Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality