Hlavní navigace

ChannelWorld otevírá hlasování o ICT distributorech a výrobcích roku

8. 9. 2014

Sdílet

Šestý ročník ankety ChannelWorld Awards pořádá vydavatelství IDG pod metodickou záštitou výzkumné agentury IDC.

Prodejní kanály a distribuce ICT a spotřební elektroniky zhodnotí obchodní spolupráci za rok 2014 prostřednictvím webu www.channelworld.cz/awards-2014 resp. www.distributor-roku.cz.

Hlasování je otevřeno od 8. 9.2014 do 31. 1. 2015. Čeští a slovenští prodejci, poskytovatelé služeb a čeští zástupci distributorů i výrobců v oblasti ICT a spotřební elektroniky budou volit vítěze v kategoriích:

• Broadline distributor roku,
• Distributor s přidanou hodnotou roku,
• Specializovaný distributor roku,
• Výrobce roku,

a to v jedenácti produktových podkategoriích.

Anketu nově rozšiřuje kategorie pro velmi aktuální skupinu výrobců bezpečnostních řešení. Oddělili jsme také početnou kategorii výrobců tiskových zařízení od ostatních periferií a zvýšili šance menších výrobců v kategorii storage, která byla dříve spojena se servery. Kategorie Partnerský portál roku byla sloučena s obecnější kategorií Partnerský program roku.

Pro distributory mohou hlasovat výkonní zástupci prodejců, poskytovatelů služeb a zástupci výrobců. Výrobcům mohou udělit hlas čeští prodejci, dodavatelé služeb a zástupci distribučních společností.

Součástí ChannelWorld Awards jsou také nominace na titul Channel manažer roku 2014. Z top 5 nejčastěji nominovaných manažerů, starajících se na straně výrobce o prodejní kanály, pak vzejde vítěz na základě konkrétního hodnocení největšími distributory.

Hlasování bude uzavřeno 31. 1. 2015. IDG a ChannelWorld oznámí výsledky ankety na slavnostním vyhlášení, které se uskuteční v únoru 2015 za účasti výkonných zástupců výrobců, distributorů a partnerů.

Chci hlasovat nyní

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality