Hlavní navigace

Cígler Software dokončil akvizici společnosti Altus software

13. 1. 2014

Sdílet

Cígler Software tak touto akvizicí posiluje svoji pozici na českém trhu dodavatelů informačních (ERP) systémů pro střední a velké společnosti a doplňuje svoje portfolio dodávaných řešení např. o moduly pro řízení výroby.

Cílem akvizice je kromě rozšíření portfolia produktů zejména know-how, výrazné zvětšení zákaznické báze a podstatné zrychlení vývoje nových řešení díky sdílení zdrojů obou vývojářských týmů. Cígler Software patří mezi leadery trhu účetního softwaru pro malé společnosti a zvýšením počtu uživatelů se nyní stává i jedním z největších dodavatelů informačních systémů pro střední a větší společnosti.

„Altus software se na poli ERP systémů pohybuje od roku 1996 a za tu dobu si vybudovala nejen tradici, ale zejména vyvinula výborný software kombinující vysokou funkcionalitu s příjemným ovládáním. Nezanedbatelným přínosem pro naše zákazníky budou produkty, které jsme dosud vůbec nenabízeli – jmenujme např. výrobní modul Altus Výroba nebo řešení pro elektronickou správu dokumentů Altus Portal,“ říká Martin Cígler, předseda představenstva Cígler Software.

V sortimentu produktových řad – Altus Vario, Money všech verzí a iDoklad – se nic nemění a uživatelé se naopak mohou těšit na nové funkce.

Čtěte také:
→ ERP software podle Gartneru
Globální trh s ERP softwarem poroste v roce 2013 podle prognózy Gartneru o 7 procent a dosáhne objemu 26,5 miliardy dolarů.
→ 14 symptomů toho, že potřebujete nový ERP systém
Jak poznáme, že je vhodná chvíle pro koupi či výměnu informačního systému?

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?