Hlavní navigace

Etnetera vstupuje do společnosti AppSatori

19. 6. 2014

Sdílet

Skupina ETN Group, vlastnící společnosti Etnetera, Etnetera Logicworks, Etnetera Activate a Etnetera Vision, kupuje nyní společnost AppSatori, jednoho ze dvou prémiových dodavatelů řešení Google Apps pro malé a střední firmy v České republice. Značka a logo zůstane zachováno, změní se pouze obchodní jméno společnosti na Etnetera AppSatori s.r.o.

Etnetera tímto krokem rozšiřuje svůj záběr na cloudové technologie a na nasazování technologií Google Apps do firem. Firmy v rámci ETN Group nyní pokrývají široké portfolio Google technologií a služeb - jsou partnery v oblasti Google Adwords, Google  Analytics, Website Optimizer a nově Google Apps.

Hlavním cílem spojení je využít dlouholeté know-how z implementací Google Apps a rozvoj již zavedené značky na českém trhu na straně jedné a zázemí a zkušenosti Etnetery na IT B2B trhu na straně druhé. „Jedním z vedlejších důsledků budování svobody v práci v Etneteře bylo i nasazení Google Apps. Všem na trhu je jasné, že sdílení informací díky cloudovým technologiím je jedním z klíčů k tolik zmiňovanému inovativnímu prostředí ve firmách. My do práce v cloudu přidáváme několikaleté zkušenosti se svobodou v práci, tedy umíme change management nejen technický, ale i lidský,” uvedl Petr Jareš, člen představenstva společnosti Etnetera a nový člen týmu, který bude zodpovědný za rozjezd společnosti.

Společnost Etnetera Appsatori se zaměří nejen na implementace Google Apps, ale i na další služby spojené s Googlem, především  opomíjený change management, konzultace a specializovaná školení pro obchodníky, administrátory nebo top management (zaměření na spojení svobody v práci a nových technologií). Rozšířen bude i tým pro vývoj aplikací na míru a produktových řešení pro firmy.

Čtěte také:
→ Skupina Etnetera dosáhla za loňský rok rekordního obratu přes čtvrt miliardy korun
Skupina Etnetera (formálně ETN Group), kterou tvoří společnosti Etnetera (tvůrce webů), Etnetera Activate (on-line business konzultace) a Etnetera Logicworks (Apple tuning a firemní servis) oznámila hospodářské výsledky za uplynulý fiskální rok.
→ Stane se rok 2014 rokem cloudu?
Cloudové služby se stále vylepšují a nabývají na rozsahu. Zlomovým byl, zdá se, již loňský rok, letos by však mohl cloud naplno prorazit v mnoha dalších společnostech a ukrojit si ještě větší část tržního koláče.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality