Hlavní navigace

Galaxy NX: fotoaparát s Androidem nově na českém trhu

16. 12. 2013

Sdílet

Společnost Samsung uvádí na český trh letos představenou novinku fotoaparát Galaxy NX. Stylový přístroj vyšší třídy nabízí konektivitu a aplikace pro Android. Právě díky připojení přístorje na internet je možné pořízené fotografie okamžitě sdílet na webu.

Jedinečné rozlišení fotoaparátu GALAXY NX zaručuje spolu s mnoha výměnnými objektivy fotografům pořizovat kdykoli a kdekoli snímky špičkové kvality.

Velký snímač APS-C s rozlišením 20,3 Mpx pracuje i za nepříznivých světelných podmínek, zpracování obrazového signálu zajišťuje procesor DRIMe IV. Systém hybridního automatického ostření (AF) zajišťuje u Galaxy NX přesnou detekcí fáze a kontrastu. Svižná závěrka s rychlostí až 1/6000 dovoluje a snímání sekvenčních záběrů rychlostí 8,6 snímku za sekundu.

Galaxy NX nabízí konektivitu pomocí technologie 3G/4G LTE, která umožňuje rychlé sdílení fotografií v profesionální kvalitě.

Díky operačnímu systému Android 4.2 Jelly Bean je k dispozici paleta aplikací pro Android, která umožní přizpůsobit Galaxy NX specifickým potřebám uživatele. S fotoaparátem se tak dají nejen pořizovat snímky a videa, ale navíc mohou být ve fotoaparátu rovnou zpracovány a upravovány pomocí speciálních efektů.

Doporučená maloobchodní cena činí 36 990 Kč včetně DPH.

Čtěte také:
→ Na český trh míří nový Samsung Galaxy Note 10.1
→ Výhody mobilního webu

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality