Hlavní navigace

Hitachi Data Systems přináší cloudová řešení pro enterprise zákazníky

15. 8. 2013

Sdílet

Společnost Hitachi Data Systems Corporation (HDS) představila nová řešení a služby, které umožňují enterprise zákazníkům snáze přejít na cloud computing, jejich mobilním zaměstnancům pracovat bezpečněji a spolehlivěji a koncovým uživatelům jejich IT poskytnou lepší uživatelskou zkušenost. Skupina cloudových služeb a řešení Hitachi Data Systems zahrnuje:

Hitachi Content Platform Anywhere: integrované řešení synchronizace a sdílení souborů pro enterprise uživatele, které ppináší podnikům bezpečnou mobilitu.

Nová verze Hitachi Content Platform (HCP): jednotná integrovaná cloud storage platforma pro ochranu dat, podnikovou mobilitu a obsahový cloud je vybavená nejvyspělejší správou metadat na trhu a staví základy pro Big Data a analytiku.

Hitachi Cloud Services: zabezpečený a robustní content cloud, spravovaný HDS.

Hitachi Cloud Service Provider Program: partnerská řešení pro veřejný cloud postavená na cloudové infrastruktuře a řešeních HDS.

HDS poskytuje bezpečné, flexibilní, škálovatelné a snadno spravovatelné infrastruktury pro privátní, hybridní i veřejné cloudy, které umožňují firmám snížit celkové náklady na vlastnictví, splnění SLA a zlepšení provozní efektivity. Jejich nasazením je možné dosáhnout až 60% úspory celkových nákladů a snížit kapacity potřebné pro zálohování až o 30%.

HCP Anywhere pro mobilní pracovní sílu

HCP Anywhere je v oboru první plně integrované on-premises řešení pro bezpečné zabezpečené sdílení souborů a synchronizaci. Toto řešení umožňuje zaměstnancům přístup k jakýmkoli datům, odkudkoli a kdykoli, z jakéhokoli zařízení. Současně dává kontrolu nad firemními daty tak, že end-to-end řešení sdílení souborů je implementováno bezpečně, spolehlivě a s korporátním dohledem.

HCP Anywhere je velmi snadné nainstalovat, implementovat a spravovat, pro IT oddělení stejně jako pro uživatele. Koncoví uživatelé si mohou stáhnout klienta HCP Anywhere pro své iOS zařízení z obchodu Apple iTunes.

Uživatelé si jednoduše uloží soubory do své složky HCP Anywhere, které se tímautomaticky stanou mobilními. HCP Anywhere synchronizuje všechna registrovaná zařízení a zpřístupňuje soubory i prostřednictvím webových prohlížečů. Uživatelé si mohou přinést svá vlastní zařízení a mají přístup k pracovním souborům kdekoliv, nejen ve svých kancelářích. Mohou také soubory bezpečně sdílet s řízením přístupu, časově omezenými odkazy. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality