Hlavní navigace

HyperX představuje nové DRAM paměťové moduly Impact DDR4

2. 9. 2015

Sdílet

Moduly HyperX FURY DDR3L pracují s nízkým napájecím napětím, což znamená menší spotřebu a méně vyzářeného tepla. K dispozici jsou s taktem 1600 MHz nebo 1866 MHz a v kapacitách 8 GB nebo 16 GB jako dvoukanálové sady po dvou modulech, ale též jako samostatné moduly s kapacitami 4 GB a 8 GB, které mají stylový asymetrický pasivní chladič v černé barvě a černou desku tištěných spojů (PCB).

HyperX rovněž uvede na trh své první SO-DIMM paměti HyperX Impact DDR4. Funkce PnP umožňuje automatické přetaktování a jsou tak skvělým vysoce výkonným upgradem pro notebooky, malé počítače, mini PC, počítače All-in-One a Steam Machines. Moduly HyperX Impact DDR4 SO-DIMM jsou k dispozici s frekvencemi od 2133 MHz do 2666 MHz a to buď jako sady po dvou modulech s kapacitami 8 GB a 16 GB s architekturou dual-channel, nebo jako samostatné moduly s kapacitami 4 GB a 8 GB.

Paměťové moduly HyperX FURY DDR3L a HyperX Impact DDR4 mají doživotní záruku, bezplatnou technickou podporu a vyznačují se vyhlášenou spolehlivostí značky Kingston.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality