Hlavní navigace

Internetové obchody Vivantis expandují na Slovensko

13. 11. 2014

Sdílet

„Po zvážení několika variant jsme se rozhodli vstoupit na Slovensko ne formou jednotlivých specializovaných internetových obchodů, ale s jedním multishopem, kde zákazníci najdou veškerý náš sortiment od segmentu zdraví přes krásu, parfémy, módu, hodinky až po šperky,“ říká Martin Rozhoň, ředitel internetových obchodů Vivantis. V České republice patří Vivantis s tržbami v řádech stovek milionů mezi největší internetové obchody.

Hlavními konkurenčními výhodami Vivantis.sk jsou nabídka více než 37 000 produktů, provozovatel slibuje více než polovinu zboží skladem s dodáním do druhého či třetího pracovního dne. Mezi další zákaznické výhody patří možnost využití prodloužené lhůty na vrácení zboží bez udání důvodu na 1 rok, přičemž stejnou výhodou mají od září již i čeští zákazníci či prodloužená záruka na hodinky v délce 3 let.

„Jednou z klíčových oblastí pro spuštění slovenského e-shopu bylo zajištění logistiky zboží z našeho depa ke koncovému zákazníkovi na Slovensku. Tu budeme realizovat přes partnera Ulozenka.cz, který nám zajistí výdejnu v Bratislavě, asi 30 výdejen DPD ParcelShop po celé SR a dodání zákazníkovi prostřednictvím DPD a Slovenské pošty. To vše za konkurenceschopnou cenu doručení 3,90 EUR, výdejna v Bratislavě dokonce za 1,00 EUR,“ shrnuje Martin Rozhoň. O slovenské zákazníky pečovat slovensky hovořící operátor.

Čtěte také:
→ Jak si vede e-commerce v ČR? Letos dosáhne objemu 80 miliard
Říkají to alespoň předběžné prognózy. Nakupování přes internet se stalo již běžnou součástí života většiny lidí. Alespoň jednou přes e-shop nakoupilo 96% Čechů, pravidelně pak možnost objednat si vybrané zboží online využívá skoro polovina nich.
→ Zákazníci chtějí ušetřit za odběr zboží
Dle průzkumu předního českého internetového prodejce požadují zákazníci osobní odběr zdarma ve výdejnách vzdálených do 20 km od bydliště, které jsou otevřené i o víkendu.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality