Hlavní navigace

Jiří S. Svěrák byl jmenován ředitelem české a slovenské pobočky EMC

4. 3. 2014

Sdílet

K hlavním úkolům Jiřího Svena Svěráka (37) bude patřit řízení prodejních týmů společnosti EMC pro Českou republiku a Slovensko a dohled nad vztahy s místními prodejními partnery.

Jiří S. Svěrák působí v technologickém sektoru již 13 let. Zastával manažerské pozice v telekomunikačních firmách jako British Telecom Global Services nebo Aliatel, kde řídil prodej řešení pro bankovnictví. Posledních sedm let pracoval ve společnosti Hewlett-Packard jako místní ředitel divize HP Industry Standard Servers & HP Storage. Zde zodpovídal zejména za prodej, produktový management a předprodejní podporu serverové a úložné infrastruktury.

Svěrák momentálně dokončuje studium MBA na LIGS University v Praze a je absolventem Střední průmyslové školy elektrotechnické, obor energetika. Ve volném čase rád sportuje, ať už se jedná o lyžování, jízdu na horském kole nebo squash. Působí jako dobrovolník v komunitních projektech zaměřených na ekologické problémy, podporu dětských domovů a péči o zvířata. Vedle češtiny ovládá angličtinu a chorvatštinu.

Čtěte také:
→ K dispozici je bezplatný EMC Hadoop Starter Kit 2.0
Nové řešení snižuje cenovou a časovou náročnost nasazení úložiště EMC Isilon Scale-Out NAS.
→ EMC SourceOne pomáhá zvládnout záplavu nestrukturovaných dat
SourceOne 7.1 přináší výrazná vylepšení, která pomáhají s bezproblémovou správou globálních i lokálních archivů a podporuje nejnovější softwarová řešení Microsoft.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality