Hlavní navigace

Komplexní seznam veřejných zakázek

19. 11. 2014

Sdílet

Mělo by jít aplikaci, která poskytuje dosud nejkomplexnější sestavu existujících veřejných zakázek, a to od úrovně ministerstev až po obecní vývěsky a od malých zakázek až po stamiliony.  Zakázky je možno vyhledávat na webu nebo si nechat sestavu zaslat e-mailem.

„Firmy i podnikatelé určitě uvítají nové možnosti ke zvýšení zisku,“ poznamenává Martin Pavlica, ředitel společnosti Intelligent Markets. „Nová aplikace, která vznikla ve spolupráci naší společnosti s T-Mobilem a experty z IBM, jim uspoří mnoho času při vyhledávání nových obchodních příležitostí, poskytne možnost třídění na míru a příjemně překvapí i mimořádně přívětivým ovládáním.“

Uživatel může pomocí jednoduché služby zadat třídění přesně podle svých kritérií – podle oboru, hodnoty zakázky, klíčových slov apod., získá pak aktuální výpis s odkazem na přímý zdroj se všemi detaily. Pokud nebude vyhovovat pouze on-line vyhledávání, může dostat výsledný seznam vybraných tipů denně nebo týdně do e-mailu. Veřejné zakázky jsou v rámci systému tříděny do více než tří set oborů a jsou v hodnotách od 1 000 Kč až po stamiliony. Uživatel zvolí licenci podle počtu oborů (1, 3 nebo 7), podle které pak za službu. Každý nový zájemce dostává 30denní zkušební dobu zdarma.

Systém s využitím řešení společnosti IBM, které vzniklo jako součást známého inteligentního superpočítače „Watson“. Jde o jeden z prvních systémů svého druhu zvládne i nedokonale vyplněné zadání veřejné zakázky a poradí si i s dalšími nejasnostmi.

V prvním pololetí roku 2014 bylo zahájeno více než 4200 výběrových řízení na veřejné zakázky v hodnotě téměř 120 miliard korun (bez DPH). Zhruba 43 % z toho tvořily stavební práce, přibližně 38 % dodávky a 19 % služby.

Čtěte také:
→ Službu i-zakázky využívá již více než 1 500 podnikatelů
Novou informační službu i-zakázky využívá po prvních dvou měsících více než 1500 českých podnikatelů. Služba už hlásí také první úspěšné uživatele, kterým přinesla získání veřejné zakázky.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality