Hlavní navigace

Konference Kontinuita zdravotní péče v regionu střední Evropy

2. 6. 2014

Sdílet

Kontinuita zdravotní péče v regionu střední Evropy je Mezinárodní zdravotnická konference, která se koná pod záštitou předsedy Výboru pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR pana Prof. MUDr. Rostislava Vyzuly, CSc.

Konference zprostředkuje českým účastníkům zkušenosti zahraničních expertů, kteří se ve svých přednáškách podělí o úspěchy v oblasti konsolidace a elektronizace zdravotnictví v zahraničí.

Hlavním přednášejícím je John P. Hoyt, Výkonný viceprezident společnosti HIMSS Analytics, který ve svém příspěvku představí komplexní model, který klade důraz na interoperabilitu, výměnu informací, koordinaci péče, zapojení pacienta do péče a analýzu dat a jehož konečným cílem je celková správa zdraví jednotlivců i celé populace.

Čas a místo konání: 9. 6. 2014, Maximus Resort Hotel, Brno

Stránky konrefence a registrace: www.intersystems.cz/HIMSS14

Čtěte také:
 6 inovací, které změní zdravotnictví
Když se spojí ekonomové, datoví analytici a profesionálové ve zdravotnictví, je výsledkem často významná inovace. Těchto šest případů citovaných na konferenci Massachusettského technologického institutu (MIT) může změnit způsob interakce pacientů s nemocnicemi, lékaři i navzájem mezi sebou.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?