Hlavní navigace

Kyocera byla zařazena mezi „vizionáře“ v Magickém kvadrantu Gartner pro oblast řízení tiskových služeb a obsahu

11. 3. 2016

Sdílet

Společnost Kyocera Document Solutions byla zařazena jako „vizionář“ v Magickém kvadrantu agentury Gartner za rok 2015 v oblasti řízení tiskových služeb a obsahu. V poslední době se podnikatelské prostředí zákazníků stává více globalizované a vzrůstají tak požadavky na efektivnější provoz. Současně s tím však rostou i objemy firemních dokumentů a zároveň i potřeba úspor provozních nákladů. 

Kyocera v reakci na tuto situaci výrazně investuje do metodik, aplikací a prostředků pro řízení dokumentů (MDS), které zahrnuje jak řízení tiskových služeb, tak i správu obsahu. V květnu 2014 vytvořila Kyocera globální tým pro řešení a podporu MDS, který působí v Severní Americe, EMEA a Asii a pomáhá tak s řešením problematiky nadnárodním zákazníkům.

"Naše rozsáhlé poradenství a námi vyvinuté obchodní aplikace nám umožňují lépe porozumět podnikatelskému prostředí zákazníků a řešit problémy řízení dokumentů v souvislosti s jejich celkovou správou," řekl Ryuzo Morita, ředitel společnosti Kyocera Document Solutions Inc. a generální ředitel divize firemní strategie. "Jsme přesvědčeni, že Kyocera coby " vizionář " potvrzuje, že rozumí dnešním požadavkům trhu a ví, jaké jsou možnosti pomoci zákazníkům s jejich budoucími požadavky.“

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?