Hlavní navigace

Lucia Belková: nová obchodní ředitelka Microsoftu pro VIP partnery

3. 6. 2014

Sdílet

Microsoft v České republice jmenoval novou obchodní ředitelku pro významné zákazníky a partnery. S platností od 1. května 2014 se jí stala Lucia Belková, která naváže na rozvíjení stávajících obchodních vztahů, hledání nových příležitostí a vytváření obchodních strategií, které podpoří další růst společnosti na českém trhu.

Lucia do českého Microsoftu přichází po 15letém působení v IBM Česká Republika, kde zastávala řadu klíčových pozic v SMB a Softwarové divizi. V posledním období byla zodpovědná za prodej cloudových řešení v regionu střední a východní Evropy. Lucia má bohaté zkušenosti s řízením obchodu, velkých zakázek a vytvářením obchodních strategií včetně významných obchodních transformací.

„Jsem ráda ze přicházím do Microsoftu v tak zajímavém období, kdy trh i zákazníci prochází  výraznou transformací. Osobně transformaci vnímám jako šanci dělat věci lépe, efektivněji a Microsoft má v této dynamické době co nabídnout,“ dodává Lucia Belková.

Lucia vystudovala obchodní fakultu na Ekonomické Univerzitě v Bratislavě a ve volném čase se věnuje čtení, sportu a cestování.

Čtěte také:
→ Český Microsoft povede Biljana Weber, nahradí Romana Cabálka
Roli generálního ředitele převezme Biljana Weber ze slovinské pobočky. Roman Cabálek se přesune na dosud neupřesněnou vedoucí pozici.
→ Novým CEO Microsoftu byl jmenován Satya Nadella
Předpovědi se splnily: šéfem Microsoftu se stal dosavadní výkonný viceprezident odpovědný za divizi Cloud and Enterprise.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality