Hlavní navigace

Mall.cz nabírá zaměstnance pro nové distribuční centrum v Jirnech

24. 8. 2015

Sdílet

Nové distribuční centrum bude patřit k největším svého druhu v regionu a vysoký stupeň automatizace provozovatel si slibuje, že z něj udělá jedničku v on-line logistice střední a východní Evropy. V současné chvíli už je sklad vybavený potřebnými technologiemi a postupně se zaplňuje zbožím. Mall.CZ, který v Česku aktuálně zaměstnává 700 lidí, v těchto dnech spouští velký personální nábor a v Jirnech vytvoří 150 nových pracovních míst. Skladoví operátoři, kteří obsadí 110 ze 150 otevíraných pozic. Zbytek pozic obsadí administrativní pracovníci, technici údržby a vedoucí směn.

Velký nábor pracovních sil se uskutečnil již dříve pro obdobný mnohem větší projekt distribučního centra Amazonu v Dobrovízi. Zatímco Amazon nabízel 110 Kč na hodinu pro skladníky (tj, 19.131 Kč měsíčně), Mall.cz nabízí pro obdobnou profesi až 23.500 Kč.

„Jde nám o to, aby se u nás zaměstnanci cítili dobře, aby věděli, že s nimi počítáme i do budoucna. Tomu odpovídá i náborová kampaň, v níž jsme použili fotografie kolegů z distribučního centra. Věříme, že povést lokální firmy s dlouholetou tradicí pomůže přilákat dostatek nových členů týmu,“ říká Pavel Knap, šéf logistiky Mall.CZ. Ústředním mottem náborové kampaně je „Hledáme lidi, ne stroje“ na k lákadlům nového centra patří i vlastní jídelna s dotovanými obědy, příspěvek na dopravu a relaxační zóna na pracovišti.

Nové distribuční centrum si mohou zájemci o zaměstnání prohlédnout ve čtvrtek 27. srpna mezi 11. a 16. hodinou, kdy v Jirnech Mall.CZ pro uchazeče pořádá den otevřených dveří.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality