Hlavní navigace

Martin Kult a Břetislav Moc posilují management Ness Technologies

13. 3. 2014

Sdílet

Společnost jmenovala Martina Kulta na pozici viceprezidenta pro Strategic Sales a Břetislava Moce ředitelem sektoru Public & Communication. Jejich cílem je upevnit vedoucí pozici společnosti v oblasti aplikace moderních technologií a outsourcingu.

Martin Kult se bude nově orientovat na strategická řešení a nové akvizice. Do Nessu se vrací po pěti letech, z vysokých manažerských pozic ve společnostech Oracle a České Radiokomunikace. Martin Kult má dlouholetou praxi v oblasti obchodu, vytváření strategií a realizací růstu společností. Je absolventem Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, titul MBA získal na Cambridge Business School.

Břetislav Moc má zkušenosti z oblasti informačních systémů státní a veřejné správy, kromě jiného se věnoval projektu Národní digitální knihovny. Do Nessu přichází z firmy CGI (dříve Logica) a působil také ve společnosti IBM. Kromě odpovědnosti za chod a ekonomické výsledky sektoru se v Nessu zaměří na obchodní růst sektoru s důrazem na státní správu.

Břetislav Moc je absolventem Fakulty elektrotechnické ČVUT, po celou profesní kariéru se zaměřuje na oblast IT ve veřejné správě. Ve volném čase se věnuje své rodině, rád hraje golf a lyžuje.

Čtěte také:
→ Martin Hladík posiluje vedení společnosti Ness v sektoru Finance
Společnost Ness Technologies jmenovala Martina Hladíka na pozici viceprezidenta společnosti a ředitele sektoru Finance.
→ Informační dálnice: užitečná cesta pro SMB
Středně velké společnosti to vůbec nemají lehké. Už nejsou tak malé, aby je bylo lehké uřídit jen intuicí, ale na velké systémy, které by jim řízení a organizaci usnadnily, ještě nedospěly.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?