Hlavní navigace

MFZ Sharp získala ocenění BLI „Highly Recommended“

20. 1. 2017

Sdílet

„Tato pokročilá MFZ s inovativními funkcemi s přidanou hodnotou získaly hodnocení BLI Highly Recommended snadno, během našeho přísného testování se ukázaly být vysoce spolehlivými. Nová řada reaguje na rostoucí poptávku po barevných zařízení A3 a potvrzuje závazek společnosti Sharp vyvíjet řešení která pomáhají společnostem získat informace ve správné formě a ve správném čase a místě,“ řekl Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Zařízení Sharp využívají snímač pohybu a automaticky se probudí z režimu spánku, ve chvíli, kdy snímač detekuje blížícího se uživatele, což šetří čas a zvyšuje produktivitu zařízení, které je tak vždy připravené k použití, a společnosti tak šetří peníze. Barevná řada MFZ Advanced a Essentials, která byla na trh uvedena v roce 2016 učinila na prodejce a zákazníky velký dojem. IT administrátoři rovněž využívají funkci automatického vysouvání toneru. Tato funkcejim dává kontrolu a umožňuje jim nastavit úroveň hladiny toneru, při které se kazeta vysune; tato funkce minimalizuje odpad a zvyšuje ziskový potenciál.

Uživatelé mohou přes USB flash disk tisknout soubory Microsoft Office (pptx, xlsx, docx) přímo na MFZ, což je ideální pro pracovníky mimo pracoviště, například na návštěvě u zákazníků. Výklopný dotykový LCD monitor s úhlopříčkou 10,1“ se zjednodušeným uživatelským rozhraním umožňuje intuitivní procházení funkcemi MFZ, snadný přístup k návodu k použití zařízení a jednoduché přizpůsobení pomocí přesunování ikon. Funkce skenování do OCR umožňuje rychlý převod papírových dokumentů do prohledávatelných PDF souborů a formátů MS Office.

Deset vítězných modelů bylo vyvinuto především pro uživatele, kterým umožní snadno nastavit a provádět složité úkoly. Oceněny byly modely MX-3070N, MX-3570N, MX-4070N, MX-5070N, MX-6070N z řady Adavnced a dále modely MX-3050N, MX-3550n, MX-4050N, MX-5050N a MX-6050N řady Essentials.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality