Hlavní navigace

Modul AOpen přemění displeje Sharp na osobní počítače

28. 7. 2017

Sdílet

Modul Mini OPS je nově vyvinutým, zmenšeným formátem původní specifikace Open Pluggable Specification (OPS), jež byla zavedena společností Intel v roce 2010 a stala se pro digitální displeje celosvětovým standardem.

Modul PNZB03PC v podstatě display Sharp přeměňuje na počítač bez jakýchkoli drátů nebo kabelů. Modul samotný má konstrukci malého formátu bez použití aktivního ventilátoru. Díky tomuto je jeho provoz tichý a energeticky efektivní. Přináší výkon a výhody nejnovějších nízkonapěťových procesorů společnosti Intel včetně schopnosti zpracování obrazového obsahu v rozlišení 4K. Zařízení je dodáváno s předinstalovaným systémem Windows® 10 IoT Enterprise.

Nejnovější zprávy uvádí, že jako největší spotřebitel displejů je aktuálně spatřován maloobchodní sektor, jenž je využívá pro podporu prodeje uvnitř prodejen. Nicméně, zvyšuje se také využití velkoformátových displejů v korporátní sféře, ve zdravotnictví a sektoru vzdělávání, kde společnosti umisťují displeje ke sdílení informací do recepcí, čekáren a učeben.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality