Hlavní navigace

Nový 25palcový monitor Philips s rozlišením Quad HD

2. 10. 2015

Sdílet

Monitor 258B6QJEB obsahuje 65 % recyklovaného plastu a neobsahuje PVC ani BFR sloučeniny, čímž je také šetrný vůči životnímu prostředí.

Nejnovější monitor od Philipsu uživateli přináší velice ostrý a čistý obraz v rozlišení Quad HD 2560x1440 obrazových bodů. Vylepšený panel AH-IPS zaručuje skvělou reprodukci barev, rychlou dobu odezvy a nízkou spotřebu energie. Vysoký výkon monitoru lze maximálně využít díky připojení DisplayPortem, HDMI nebo Dual link DVI konektorem. Kvality nového monitoru Philips 258B6QJEB ocení i oční uživatelé CAD-CAM nebo 3D aplikací. Monitor má vestavěné stereo reproduktory pro multimédia a USB 3.0 rozbočovač.

Technologie Flicker-Free reguluje jas a snižuje blikání obrazovky, což zpříjemňuje sledování a snižuje únavu očí i při dlouhodobé práci s počítačem. Místo pro displej v šasi bylo využito beze zbytku, a monitor tak má tenký rámeček.

Vedle ekologicky šetrné výroby nabízí Philips 258B6QJEB i skvělé ergonomické funkce. Systém SmartErgoBase umožňuje snížit monitor pro pohodlnější sledování téměř až na úroveň desky pracovního stolu, a je tím vhodný i pro uživatele s bifokálními či trifokálními brýlemi. Každý uživatel si zkrátka může monitor nastavit podle svých potřeb tak, aby mu při práci vyhovoval co nejlépe.

Nový monitor Philips 258B6QJEB bude k dispozici od konce září 2015 za cenu 9 990 Kč.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality