Hlavní navigace

Panasonic uvede na trh profesionální displeje řady LF60/LF6

9. 12. 2013

Sdílet

Nové displeje jsou dostupné s úhlopříčkou 55" (TH-55LF60 a TH-55LF6), 47" (TH-47LF60 a TH-47LF6) a 42" (TH-42LF60 a TH-42LF6). Všechny modely jsou vybaveny praktickou funkcí Digital Link, která umožňuje jednoduché nastavení a snižuje celkové náklady na systém. Modely LF60 nabízejí ohromující jas 700 cd/m2 a profesionální displeje LF6 poskytují jas 450 cd/m2. Obě řady slibují nízkou spotřebu energie, šetrnou k životnímu prostředí, kombinovanou s nízkou hmotností a stylovým designem, což usnadňuje využití v řadě komerčních aplikací.

Displeje řady LF60 a LF6 jsou navrženy pro maximální spolehlivost, čitelnost a flexibilitu ideální pro digitální zobrazovací a profesionální aplikace. Funkce Digital Link nabízí řadu výhod jako je například snadné zapojení kabelů, které sníží náklady na práci při instalaci zařízení a schopnost přenášet obraz, zvuk a řídicí signály na dlouhé vzdálenosti (až 100 m) pomocí jediného kabelu LAN. Díky tomu lze přenášet obraz a zvuk v úchvatné kvalitě a využívat dálkové ovládání. Extrémně odolné zobrazovací panely displejů řady LF60/LF6 lze provozovat non-stop, což je ideální pro aplikace jako jsou přepravní zařízení a restaurace. Displeje této řady mají design bez ventilátoru, který vyžaduje jen minimální údržbu, je vysoce spolehlivý a umožňuje bezproblémový tichý provoz.

LF60/LF6 slibují dostatečnou čitelnost bez ohledu na úroveň okolního osvětlení. Úroveň jasu umožňuje využití i ve velkých, jasně osvětlených prostorách, jako jsou letiště nebo nádraží. Zobrazovací panely IPS přinášejí široký pozorovací úhel. Tyto displeje lze nainstalovat na šířku i na výšku, podle požadavků zobrazovaného obsahu. Všechny modely jsou vybaveny 10 W vestavěnými reproduktory.

Displeje řad LF60 a LF6 budou uvedeny na trh koncem roku 2013.

Čtěte také:
→ Panasonic končí s plazmovými televizemi

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality