Hlavní navigace

Pozvánka na VMware vForum 2014

28. 4. 2014

Sdílet

Konferenci pořádá společnost VMware, světový lídr v oblasti virtualizace a cloudové infrastruktury, a zúčastní se jí přibližně 600 profesionálů z oblasti technologií a podnikání. VMware vForum 2014 nabídne technologické inovace a nejlepší příklady z praxe. Letošní téma zní Rozšiřte své možnosti a přináší IT profesionálům a organizacím tipy, jak uspět v éře mobilních řešení a cloudu.

Miliardy uživatelů mají přístup k milionům nových aplikací a služeb a očekávání firem kladená na IT pracovníky exponenciálně rostou. Na konferenci vForum se návštěvníci dozvědí, jak transformovat své podnikání prostřednictvím softwarově definovaného datového centra, rozšířit virtualizaci napříč celým IT prostředím, a zvýšit tak své obchodní cíle. Pestrý program konference zahrnuje prezentace, ukázky produktů a jedinečné semináře. VMware vForum nabízí ideální příležitost k získání informací, navázání obchodních kontaktů a setkání s předními odborníky v oboru.

Konferenci zahájí Brian Gammage, hlavní technolog VMware, s přednáškou na téma Softwarově definovaný podnik: jak prospívat v éře mobilních řešení a cloudu. VMware vForum se v České republice koná již popáté.

Detailní informace, program a registrační formulář naleznete na adrese: www.vmwareforumemea.com/vmware/emea/2014/prague

Účast na konferenci je zdarma.
CIO Business World je mediálním partnerem akce.

Čtěte také:
→ Hledání bezpečného přístavu ve virtuálním světě
Zatímco firmy spěchaly se zaváděním virtualizace, nezbylo jim mnoho času pro implementaci dobrých bezpečnostních praktik.
→ VMware provádí změny ve svém partnerském programu
Firma hodlá společně se svými partnery ovládnout softwarově definované podnikání.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?