Hlavní navigace

Reflexion Networks přechází pod křídla společnosti Sophos

22. 6. 2015

Sdílet

Akvizice Reflexion Networks umožní společnosti Sophos rozšířit platformu Sophos Cloud, integrovanou firemní cloudovou konzoli určenou ke správě bezpečnosti, o cloudovou ochranu elektronické pošty. Zákazníci tak budou mít k dispozici firemní e-mailovou ochranu v podobě jednoho cenově dostupného a snadno spravovatelného řešení.

Společnost Reflexion Networks nabízí portfolio technologií, které jsou zaměřené na bezpečnost elektronické pošty v prostředí cloudu a usnadňují organizacím zavedení i používání bezpečné komunikace. Řešení Reflexion Total Control blokuje spamy a viry ještě před tím, než se dostanou do firemní síťové infrastruktury.

Archivační, vyhodnocovací a obnovovací služby umožňují rychlé odhalení škodlivého software a šifrování zajistí, že je e-mailová komunikace čitelná pouze pro oprávněné příjemce. Společnost má navíc ve svém portfoliu i služby pro oblast kontinuity podnikání, které se starají o zajištění nepřetržité komunikace v případě výpadků.
Bezpečnostní platforma Sophos Cloud uvedená na trh v polovině roku 2013 nabízí v podobě jediné integrované konzole hostované v prostředí cloudu ochranu koncových bodů, správu a zabezpečení mobilních zařízení, ochranu serverů i technologii využívání seznamu důvěryhodných aplikací (whitelisting).

Společnost Reflexion Networks sídlí v americkém Woburnu a může se pochlubit více než 17.000 zákazníky z celého světa. Cloudové služby této společnosti prodávají každý měsíc více než dva tisíce poskytovatelů řízených služeb (MSP).

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality