Hlavní navigace

Společnost Veracomp se stala distributorem Novicomu

1. 9. 2015

Sdílet

Klíčovým produktem je řešení AddNet, integrované DDI/NAC řešení pro oblast efektivní správy a bezpečnosti rozsáhlých sítí. Spojení integrace výkonného L2 monitoringu, správy IP adresního prostoru, spolehlivých základních síťových služeb (DHCP/DNS), řízení přístupu síťových zařízení (NAC - 802.1x/MAC autentizace a autorizace) a spolupráce s aktivními prvky, umožňuje radikálně zjednodušit procesy správy sítí a přitom významně povýšit jejich bezpečnost a provozní spolehlivost.

„Pozorujeme, že naše klíčové řešení AddNet, nemá na českém trhu, ale ani v zahraničí, přímou konkurenci – je to jediný integrovaný DDI/NAC nástroj pro správu rozsáhlých sítí. Rozhodli jsme se proto využít této výhody a dále rozšířit naši partnerskou síť. Místo oslovování jednotlivých partnerů, jsme však dali přednost dohodě se zkušeným hráčem na trhu distribuce s přidanou hodnotou – Veracompem. Věříme, že společně přesvědčíme o výhodnosti řešení Novicomu řadu zkušených partnerů Veracompu, především těch se zaměřením na sítě a IT bezpečnost. Jsme přesvědčeni, že DDI/NAC řešení AddNet může být velmi zajímavé komplementární řešení v portfoliu Veracompu. Očekáváme, že spojení našeho unikátního řešení, společně s vysokou kvalitou poskytovaných služeb Veracompu při péči o partnery, se v krátkém horizontu příznivě projeví v dalších nárůstech prodejů Novicomu“, říká Jindřich Šavel, obchodní ředitel společnosti Novicom.

Spolupráce s Novicomem doplňuje řešení postavené na našich dalších produktech, a sice Invea-Tech a Fortinet. Společná integrace těchto tří výrobců v jedno řešení přináší zákazníkům zvýšení pružnosti při řešení bezpečnostních incidentů v celé podnikové síti.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?