Hlavní navigace

VMware Log Insight nabídne pokročilé funkce pro analýzu nestrukturovaných strojových dat

20. 6. 2013

Sdílet

VMware představila VMware vCenter Log Insight určený pro analýzu a správu logů uzpůsobený pro éru cloudu. Rozšířením analytických funkcí i na logy umožňuje VMware IT organizacím získat v reálném čase informace z obrovského množství logovacích dat vygenerovaných aplikacemi, fyzickým hardwarem a virtuální infrastrukturou.

„Dynamická virtuální a cloudová prostředí vyprodukují obrovské množství strukturovaných a nestrukturovaných dat, která vyžadují analytické nástroje pro získání informací v reálném čase a přehledu o procesech v rámci IT infrastruktury a aplikací,“ řekl Michal Stachník, country manager pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti VMware. „Rozšiřujeme náš analytický přístup, abychom mohli IT administrátorům a provozním týmům zajistit aktuální a podrobný přehled o strojově generovaných datech.“

Nový analytický nástroj čte surová data z firewallů, síťových zařízení, operačních systémů, datových úložišť, virtuálních počítačů a z různých aplikací a je schopen zpracovávat analytické dotazy v reálném čase. Analýza i vizualizace výsledků je možná i pro zpracovávaná nestrukturovaná data v řádu terrabytů.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?