Hlavní navigace

Zbyněk Juřena povede obchod ve společnosti Altron Business Solutions

21. 10. 2013

Sdílet

Společnost Altron Business Solutions jmenovala Zbyňka Juřenu (47) do funkce obchodního ředitele. V rámci této nové funkce bude mít Juřena na starost definici obchodní strategie a řízení obchodního týmu společnosti.  

Před nástupem do Altron Business Solutions působil Zbyněk Juřena přes 6 let na různých vedoucích pozicích ve společnosti Kapsch, mj. i na pozici generálního ředitele Kapsch Slovensko. Dále zastával funkci provozního ředitele, obchodního ředitele a vedoucího obchodní podpory ve firmě Kapsch BusinessCom. Ještě před tím pracoval na manažerských a poradenských pozicích ve společnostech Getronics, Wang Global, Olivetti Solutions, Expert & Partner Engineering a Nová Huť Ostrava.

„Jsme velmi rádi, že náš tým rozšířil Zbyněk Juřena. Nacházíme v něm odborníka, který má přes 20 let zkušeností v IT oboru a věříme, že nám pomůže v rozvoji poskytování kvalitních služeb našim zákazníkům stávajícím, ale i při získávání nových,“ říká Milivoj Uzelac, CEO skupiny Altron.

Zbyněk Juřena vystudoval Fakultu strojní a elektrotechnickou na Vysoké škole báňské v Ostravě. Získal titul MBA na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Mluví anglicky, polsky, rusky a slovensky. Je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se rád věnuje sportu, především lyžování a golfu.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality