Generační výměna v představenstvu společnosti Minerva Česká republika

Minerva Česká republika oznamuje personální změny v představenstvu společnosti.

Generační výměna v představenstvu společnosti Minerva Česká republika

Michal VokáčNa valné hromadě společnosti konané dne 27. června 2012 byl zvolen nový člen představenstva Michal Vokáč, který ve společnosti působí od roku 2001 jako konzultant a od začátku roku 2012 zastává funkci vedoucího Service Desku. Z představenstva odešel Ing. Zdeněk Vokáč, který nadále v Minervě ČR vykonává funkci ředitele pro kvalitu a rozvoj. Své dlouholeté zkušenosti uplatní v dozorčí radě, do níž byl na valné hromadě jmenován.

Minerva ČR se bude i nadále soustřeďovat na produkty a služby pro výrobní a distribuční společnosti, zejména v České a Slovenské republice.

Společnost MINERVA je výhradním poskytovatelem podnikových aplikací firmy QAD v ČR a SR a působí také jako distributor QAD ve východní Evropě

Minerva ČR je organizace úzce orientovaná na zákazníka, která pomáhá výrobním a distribučním společnostem zlepšit jejich celkové řízení podniku s větší efektivností, kontrolou a produktivitou implementací informačních systémů. Minerva ČR je schopna svým zákazníkům nabídnout veškeré služby od instalace softwaru a poradenství až po systémovou integraci a e-business řešení světové třídy. Dlouholeté zkušenosti na trhu plánování podnikových zdrojů (ERP) a více než 150 společností užívajících informační systém QAD Enterprise Applications v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, v Rumunsku, v Rusku, na Ukrajině a v Litvě potvrzují, že spokojenost zákazníka je pro Minervu ČR závazkem. Více informací naleznete na www.minerva-is.eu.

Úvodní foto: © vichie81 - Fotolia.com