Hlavní navigace

Proběhl již 7. ročník konference Proact Storage Vision

9. 10. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Společnost Proact Czech Republic uspořádala již sedmý ročník konference věnované technologiím datových úložišť.

Ve dnech 2. a 3. října 2013 se konal sedmý ročník odborné vizionářské konference Proact Storage Vision 2013, kde byly představeny moderní trendy a vize v oblasti storage integrace a cloudových služeb.

Konferenci v netradičních zrekonstruovaných a historických prostorách pivovaru Černá Hora navštívilo 150 účastníků z řad IT managerů, CIO a dalších IT pracovníků. Společnost Proact Czech Republic tradičně pořádá své akce v českých a moravských historických památkách a zajímavých lokalitách, aby je tímto způsobem podporovala.

Konference byla rozdělena na odbornou a společenskou část.

Odborná část dala účastníkům komplexní přehled o směrech, kterými se budou vyvíjet storage technologie. Konference ukázala, jak budoucnost v této oblasti vidí jednotliví výrobci a vývojáři ze společností NetApp, IBM, HDS, Quantum, Symantec a SGI. Rovněž zazněly velmi sledované přednášky na téma Managed Cloud Services a mobilních cloudových řešení, přičemž jedno z nich bylo podrobněji představeno.

Společenská část byla ve znamení exkurze do výrobních prostor pivovaru Černá Hora, byly rovněž připraveny speciální soutěže v pivovarském duchu, u kterých se účastníci konference velmi bavili. K poslechu a tanci hrála dívčí rocková kapela „The Apples“. Součástí konference byla tradiční dobročinná tombola, tentokráte ve prospěch Oblastní Charity Blansko. Účastníci konference věnovali celekm 33 500 Kč. Pořadatel tímto děkuje všem účastníkům konference za podporu a tuto částku zdvojnásobil - a na účet charitativní organizace putuje celkem 67 000 Kč.

Společnost Proact Czech Republic je součástí nadnárodní skupiny Proact IT Group, největšího nezávislého storage integrátora v Evropě, který poskytuje komplexní řešení a služby v oblasti ukládání, zálohování, archivace a obnovy dat i aplikací. Proact působí na trhu od roku 1994, má zastoupení v třinácti evropských zemích a zaměstnává více než 650 specialistů. Centrála společnosti sídlí ve Švédsku, v České republice má společnost pobočky v Praze, Brně a Ostravě.

příloha_ovladnete_sva_data

Další info: www.storagevision.cz

 

Byl pro vás článek přínosný?