Hlavní navigace

Specialista na eletroniku Iftest zvyšuje efektivitu pomocí IFS Applications

16. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Iftest
Společnost Iftest v rámci podpory svých závodů ve Švýcarsku a na Slovensku nahrazuje stávající řešení ERP řešením IFS Applications 9.

IFS Applications podpoří centrální obchodní procesy společnosti Iftest nepřetržitým tokem informací, zvýší transparentnost a zrychlí reakce zaměstnanců. Řešení společnosti IFS bude využíváno napříč celou společností a zasáhne do oblastí plánování materiálu, logistiky, výroby, prodeje, marketingu, řízení kvality, správy dokumentů, účetnictví i lidských zdrojů.

Společnost Iftest nahradí starší stávající systém, který již není schopen vyhovět aktuálním požadavkům společnosti. Iftest plánuje implementovat nové řešení do ústředí společnosti ve švýcarském Wettingenu v kantonu Aargau i do závodu dceřiné společnosti QESS s.r.o. ve slovenském městě Jaklovce. Implementace přinese výhody více než 200 zaměstnancům společnosti Iftest, kteří budou řešení společnosti IFS pravidelně používat.

„Hledáme moderní řešení ERP, které co možná nejkomplexněji vyhoví našim specifickým požadavkům, aniž by bylo potřeba provádět příliš úprav. Takovéto řešení jsme nalezli v produktu IFS Applications 9,“ prohlásil Christian Kupper, výkonný ředitel společnosti Iftest. „Kromě vynikající flexibility a poutavého designu softwaru bylo pro náš tým klíčové, aby se vždy využívala nejnovější verze produktu, aniž by složité aktualizace přespříliš zatěžovaly náš IT tým. Je proto skvělé, že je produkt IFS Applications 9 navržen pro fungování v ,nestárnoucím‘ režimu, který značně zjednodušuje implementaci aktualizací a upgradů.“

příloha_ovladnete_sva_data

Další info: http://www.ifsworld.com/corp/industries/high-tech-manufacturing/

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku