Hlavní navigace

Společnost Veeam překonává s technologií Modern Data Protection omezení fyzického zálohování

13. 3. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: www.veeam.com
Společnost Veeam Software je inovativním poskytovatelem řešení zálohování, replikace a virtualizace pro platformy VMware vSphere a Microsoft Hyper-V. Nyní spouští kampaně, jejímž cílem je usnadnit organizacím přechod na technologie Modern Data Protection.

Agentura Gartner uvádí, že třetina společností je nespokojená s cenami, složitostí či funkcemi zálohování, a proto se dá očekávat, že do roku 2016 změní svého poskytovatele zálohování. Většina nástrojů pro zálohování je určena k použití ve fyzickém prostředí, a proto nejsou schopné podporovat všechny funkce virtuálního prostředí. Přitom podle informací společnosti Gartner je 60 % serverů virtualizováno - toto číslo by již brzy mohlo překročit hranici 80 %. Technologie Modern Data Protection společnosti Veeam je výkonné a snadno použitelné řešení navržené pro virtualizaci, které je cenově dostupné a tvoří most mezi těmito dvěma trendy v odvětví.

„Virtualizace způsobila úplné zemětřesení v přístupu k datovým centrům. Jednou z oblasti, ve které došlo s příchodem virtualizace k nejvýraznějším změnám, je oblast zálohování a obnovy. Techniky zálohování využívající prostředky virtualizace přináší změnu v ochraně prostředí, umožňují cenově nenákladnou replikaci libovolných aplikací a předchází nutnosti dále používat tradiční technologie vyžadující nasazení agentů. Virtualizace datových center se stává nevyhnutelnou. Naši zákazníci by se měli osvobodit od pout fyzického zálohování a díky technologii Modern Data Protection společnosti Veeam navržené pro virtualizaci s tím nemají žádný problém,“ říká Sam Routledge ze společnosti Softcat.

příloha_ovladnete_sva_data

Řešení Veeam Backup & Replication se zaměřuje na odstranění komplikací spojených s firemním zálohováním, mezi něž patří  omezená funkčnost, složitost a vysoké náklady. Proto přináší zcela novou výkonnou, snadno použitelnou a cenově dostupnou ochranu dat navrženou pro virtualizaci, kterou již využívá více než 60 000 organizací po celém světě.

Další podrobnosti o nabídce firmy Veeam Software: www.veeam.com/cz

Byl pro vás článek přínosný?