Hlavní navigace

CeBIT 2017 - eVSTUPENKY pro vás ZDARMA

27. 2. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Deutsche messe
Stáhněte si elektronické vstupenky (eTickets) na CeBIT. Pro čtenáře titulů vydavatelství IDG jsou zdrama. Proto neotálejte. Veletrh CeBIT 2017 probíhá od pondělí 20. března do pátku 24. března.

Čtenářům titulů vydávaných vydavatelstvím IDG Czech Republic, a. s. nabízíme bezplatné elektronické vstupenky (eTickets) -  permanentní vstupenky platné po celou dobu konání veletrhu. Zde je odkaz pro získání bezplatných permanentních elektronických vstupenek (eTickets) k návštěvě veletrhu CeBIT 2017 Hannover: http://www.cebit.de/promo?b7d3m

Kliknutím na odkaz se dostanete přímo k registračnímu formuláři, přes který si elektronické vstupenky (eTickets) zaregistrujete/aktivujete. Po zaregistrování/aktivaci obdržíte od veletržní správy Deutsche Messe v příloze e-mailu v pdf souboru osobní vstupenku na Vaše jméno, kterou si vytisknete ve formátu A4 na tiskárně počítače a předložíte ji při vstupu na výstaviště. Další informace k registraci vstupenek jsou k dispozici na internetové stránce http://www.cebit.de/en/get-tickets/ticket-registration.xhtml .

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku