Hlavní navigace

Nová mobilní aplikace je trnem v oku provozovatelů národních loterií

12. 5. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Lottoland
Rychle rostoucí gibraltarská firma Lottoland je průkopníkem v oblasti online loterijního sázení. Nabízí možnost vsadit si na jackpoty většiny slavných světových loterií. Své služby nabízí prostřednictvím webových stránek a nedávno vyvinula také mobilní aplikaci.

Rychle rostoucí gibraltarská firma Lottoland je průkopníkem v oblasti online loterijního sázení. Nabízí možnost vsadit si na jackpoty většiny slavných světových loterií. Své služby nabízí prostřednictvím webových stránek a nedávno vyvinula také mobilní aplikaci.

O produkty firmy je nebývalý zájem. Lottoland hlásí přes 3 miliony registrovaných hráčů z Evropy, Brazílie a Austrálie. Právě Austrálie byla posledním trhem, kde firma spustila provoz. Bylo to právě v době, kdy v lednu letošního roku vrcholila horečka kolem rekordního jackpotu (1, 586 USD) americké loterie Powerball. Na nával sázekchtivých Australanů nebyl Lottoland připraven a jeho webové stránky Lottolandu zkolabovaly.

Mobilní aplikace zdarma ke stažení pro Apple i Android

Mobilní aplikace Lottolandu je zdarma ke stažení v App Store a je dostupná také pro Android. Zákazníky ke stažení motivují promoční nabídky. Konkurenční loterijní firma také v Česku nabízí mobilní aplikaci, která ale neumožňuje přímé vsazení loterijního tiketu. 

příloha_ovladnete_sva_data

Aplikace Lottolandu je dostupná v několika jazykových mutacích – v angličtině, češtině a němčině. Zákazníci si po stažení a založení herního účtu mohou prostřednictvím mobilního telefonu vsadit, kontrolovat výsledky i prohlížet historii záznamů.

Technologie jsou konkurenční výhodou

Progresivní firma způsobila otřásání základů businessu, na kterých staví provozovatelé národních loterií. Technologie, které firma využívá, představují konkurenční výhodu na trzích, kde dosud konkurence prakticky neexistovala. Lottoland nabízí uzavření sázky na loterijní výsledky většiny slavných světových loterií, přičemž garantuje výplatu ekvivalentních výher. Alternativní produktem jsou pak stírací losy na internetu. Online sázenku si zákazníci mohou vsadit například na Eurojackpot, Euro Millions, americké Powerball a Mega Millions a další. 

Byl pro vás článek přínosný?