Hlavní navigace

Nový hráč na trhu monitoruje slevy

21. 9. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Kompas slev
Kdo by chtěl dát za zboží víc peněz, než je nutné. Asi nikdo. Právě proto vstupuje na trh nový hráč, který vám ukáže všechny výhodné slevy na jednom místě.


Letáky nejsou jen pro starší ročníky

Ne ceně produktu opravdu záleží. Některé zboží se dokonce mimo slevy ani neprodá. Proto se obchodní řetězce předhánějí v různých slevových akcích, kterými by potěšily svoje stávající zákazníky nebo přilákali nové. Letáky obchodních řetězců už dávno nejsou jenom vymožeností pro seniory. Naopak - slevy se snaží objevit a využít stále mladší ročníky. A ty neosloví papírový prospekt, ale online verze akčních letáků například na webu Kompasslev.cz.

To samé zboží jen výhodněji

Některé zboží prodávají obchodní řetězce za skutečně vysoké ceny. Právě z toho důvodu se vyplatí ohlídat, kde najdete zboží výhodněji. Pokud nejste zrovna typ, který by hned od výtahu běžel k poštovní schránce a prohlížel letáky, pak vězte, že online verze je úplně něco jiného, a to hned z několika důvodů.

  • Letáky máte na Kompasslev.cz pěkně na jednom místě.
  • Nic vám nepřetéká ze schránky a nic nemusíte likvidovat do tříděného odpadu
  • Rychle a pohodlně si vyberete zboží nebo obchod, který vás skutečně zajímá. 
  • Ušetříte peníze, a to je to nejdůležitější.
     

Jednoduché a strukturované třídění 

Na Kompasslev.cz si zboží najdete podle kategorie nebo podle konkrétního obchodu. Hledání je velmi jednoduché, intuitivní a najdete tu skutečně všechno. Oblečení, jídlo, parfumerii, drogerii, potřeby pro děti, elektroniku nebo třeba knihy.

příloha_ovladnete_sva_data

Už vám neuteče žádná zajímavá akce

Portál zároveň zdarma shromažďuje měsíčníky a čtvrtletníky, které vydávají obchodní centra po celé České republice. Neunikne vám tak žádná zajímavá akce v obchoďáku, otevírání nového krámu nebo rozhovor s oblíbenou celebritou.

 

Byl pro vás článek přínosný?