Hlavní navigace

Svatomartinské menu na pár kliknutí se slevou 100 Kč

8. 11. 2019
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: Uber Eats
Služba Uber Eats zvyšuje obrat českým restauracím o desítky procent. Slevový kód je možné uplatnit od soboty do pondělí 11.11.2019.

Husí kaldoun, paštiku z husích jater, pečené husí stehno s jablky podávané s domácími knedlíky a bílým zelím a k tomu netrpělivě očekávané svatomartinské víno. Na svátek svatého Martina si mohou pražští zákazníci objednat celé svatomartinské menu domů nebo do kanceláře přes aplikaci Uber Eats, která v pondělí 11. listopadu zveřejní speciální svatomartinský výběr vín a jídel nabízených vybranými partnerskými restauracemi. České restaurace spolupracující s Uber Eats hlásí, že se jim počet objednávek zvýšil o desítky procent.

U příležitosti oslavy svátku sv. Martina připravil Uber Eats speciální promo kód SVMARTIN, který všem zákazníkům po jeho uvedení sníží cenu objednávky o 100 Kč. Kód platí pro všechny objednávky od částky 200 Kč a každý zákazník jej může použít až 3krát v období od soboty (9. 11.) 10:00 do pondělí (11. 11.) 23:59.

Dagmar Švejkovská, majitelka Švejk Restaurant Strašnice, která na oslavu sv. Martina nabídne svým zákazníkům třeba husí stehna, kachní paštiku s brusinkami nebo pečenou hrušku, si dosavadní čtyřměsíční spolupráci s Uber Eats maximálně pochvaluje: „Díky Uber Eats se náš obrat zvýšil o 20 % a já osobně oceňuji především flexibilitu, kterou nám tato spolupráce přináší.” Podle Josefa Kočovského z restaurace U vodárny došlo ke zvýšení obratu po spolupráci s Uber Eats minimálně o 10 %. Od pátku až do pondělí nabízí restaurace svým zákazníkům husí paštiku se sušenými švestkami nebo husí kaldoun, přičemž rozvoz jídel přes Uber Eats využívá již více než rok.

Tomáš Černý, manažer Potrefené Husy v Dejvicích, která již od 6. 11. servíruje zákazníkům grilovaná husí játra s bramborovou kaší nebo pečenou svatomartinskou husu s červeným zelím na víně, dodává: „Vzhledem k velkému nárůstu objednávek jídel s sebou, ať už přes Uber Eats nebo přímo přes restauraci, vidím ve spolupráci s Uber Eats další možnost nabídnout zákazníkům novou službu, díky které si mohou jídlo a nápoje z naší restaurace objednat z pohodlí domova či kanceláře.”

Alena Vaněčková, spolumajitelka restaurace U Ztracenejch, která v rámci svatomartinského menu servíruje kromě pečené husy třeba i svatomartinské domácí koláče, potvrzuje navýšení obratu po spolupráci s Uber Eats přibližně o 30 %. „Přes Uber Eats rozvezeme přibližně třetinu obědů. Největší výhodou pro nás je, že když při rozvozu nestíhají naši vlastní kurýři, můžeme v systému nastavit rozvozy kurýry z Uber Eats.”

příloha_ovladnete_sva_data

„Největší výhodou, kterou společnost Uber Eats přináší do restaurací, je bezpochyby možnost přestat pracovat na logistice a věnovat veškerou svou energii tomu, co dělají nejlépe a s vášní, což je skvělé jídlo,” říká Tomáš Peťovský, generální ředitel Uber Eats v České republice, a dodává: „Na celém světě jsme znovu a znovu viděli, že Uber Eats je úžasným partnerem restaurací všech velikostí, pomáhá jim oslovovat nové zákazníky, budovat přítomnost jejich značky v digitálním prostoru a také experimentovat díky tomu, že mohou nabídnout nová jídla a během několika sekund je naopak z nabídky stáhnout.”

Aplikace Uber Eats funguje v České republice od srpna 2018. Přes tuto doručovací platformu doručuje zákazníkům celosvětově jídlo čím dál více restaurací od malých provozoven až po globální řetězce typu McDonald´s. Uber Eats mimo jiné pomáhá spolupracujícím restauracím s úpravou nabídky a urychlením vyzvedávání a doručování jídel.

Byl pro vás článek přínosný?