Hlavní navigace

Pozvánka na VeeamOn Forum 2018

31. 5. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Veeam
Jak zajistit hyper-dostupnost svých dat, to se dozvíte 13. června 2018 v Národním domě na Vinohradech v Praze. Účast na konferenci je zdarma.

Neustálá dostupnost dat a aplikací je dnes již základní podmínkou pro úspěšné fungování firem. V dnešní nové digitální realitě už ale nestačí, aby byla data zálohována, zabezpečená a dostupná, musí být tzv. hyper-dostupná. Mimořádná dostupnost se stává novým standardem v dnešním velkém podniku, kde se data dostávají na novou úroveň inteligence. Hovoříme o stavu, kdy data dokážou automaticky předvídat potřeby, plnit poptávku a bezpečně se přesouvat v infrastrukturách s více cloudy.

Kde se na cestě k mimořádné dostupnosti nachází váš podnik, zjistíte zde – jak se na této cestě posunout efektivně kupředu zjistíte na výroční konferenci VeeamON Forum 2018, která se letos koná 13. června v Národním domě na Vinohradech v Praze a ponese se ve znamení hyper-dostupnosti podnikových dat a aplikací.

Účast na konferenci je zdarma a registrovat se můžete zde:
https://go.veeam.com/veeamon-forum-cz/

příloha_ovladnete_sva_data

Na VeeamON Foru 2018 se již popáté sjedou experti a odborníci ze světa IT, aby diskutovali o aktuálních trendech v IT a výzvách dnešní digitální éry, letos i včetně fenoménu hyper-dostupnosti dat a aplikací pro moderní digitální podniky. Zaměřením konference na hyper-dostupnost podnikových dat Veeam Software reaguje na rostoucí požadavky zákazníků zejména z řad velkých společností.

CIO Business World je mediálním partnerem akce.

Byl pro vás článek přínosný?