Hlavní navigace

Rozšiřuje se uplatnění bezpečnostní platformy KNOX

3. 5. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Samsung Electronics
Samsung rozšiřuje KNOX o sadu nástrojů pro podnikání. Bude tak součástí všech podnikových řešení a služeb společnosti Samsung.

Samsung KNOX se rozšiřuje. Nebude již využívána pouze pro zabezpečení smartphonů, nově bude součástí všech podnikových řešení a služeb společnosti Samsung. Nabídne sadu obchodních nástrojů, které jsou v souladu se způsoby, jakými lidé pracují.

„Tím, jak se každý den přibližujeme světu, ve kterém jsou všechny věci připojeny, je posilování zabezpečení stále důležitější. Náš zabezpečovací systém Samsung KNOX, který získal významné vládní certifikace, se stane základem všech řešení a služeb. Současně bude poskytovat infrastrukturu potřebnou ke splnění našeho závazku podnikům,“ uvedl Dongjin Koh, prezident divize Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

příloha_ovladnete_sva_data

Využití platformy Samsung KNOX bude od vlajkových lodí až po zařízení střední třídy. Kromě toho je Samsung KNOX součástí nositelných zařízení Samsung Gear S2. Celkově to tedy znamená, že výhody zabezpečení bude moci využívat ještě více majitelů zařízení Samsung.

Řízena interoperabilita
Samsung KNOX se vyznačuje multiplatformní interoperabilitou, takže je schopný pracovat se stávajícími IT nástroji. Tato interoperabilita se nově rozšíří nad rámec operačního systému Android, aby zahrnovala operační systém Tizen. Funguje bezproblémově také s různými řešeními Internetu věcí, díky otevřeným API a SDK. Kromě toho jej podporuje více než 120 poskytovatelů správy podnikové mobility (EMM) po celém světě. A funguje také v souladu se všemi oblíbenými způsoby jednorázového přihlášení (SSO) a řešeními virtuálních soukromých sítí (VPN), aby zachoval dosavadní investice podniků do IT.

Byl pro vás článek přínosný?