Hlavní navigace

Ulovte a zlikvidujte kyberhrozbu se Sophos Academy!

25. 2. 2021
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: sophos.com
Moderní kybernetické hrozby nám nedávají na výběr. Organizace se musí proaktivně chránit i pomocí lovců hrozeb. Na sedmi technických webinářích získáte odborné informace potřebné k aktivnímu lovu hrozeb a naučíte se, jak útočníky zastavit.

Chcete se také stát skutečným lovcem hrozeb?
Zaregistrujte se na Sophos Threat Hunting Academy 2021.

Během sedmi technických webinářů, které proběhnou ve dnech 2. až 16. března, Sophos nabídne odborné informace potřebné k aktivnímu lovu hrozeb a naučí vás, jak útočníky zastavit.

Jedním z klíčových faktorů, na který bychom měli v boji s ransomwarem klást velký důraz, je využití lidských schopností. Počítače, automatizace a další nástroje jsou sice úžasné, ale lidský intelekt, schopnost rozpoznávání vzorců a aplikace kontextu poskytují ještě účinnější obranu. Kriticky důležité jsou proto služby řízené detekce a reakce (Managed Detection and Response, MDR). Propojení podnikových interních IT a bezpečnostních týmů s externím týmem elitních lovců hrozeb a odborníků na odezvu vám pomůže získat užitečné rady pro řešení hlavních příčin opakujících se incidentů. Lovce hrozeb si však můžete vychovat i z interního bezpečnostního experta!

Sophos Academy začíná 2. března a vycvičí vás, abyste porozuměli tajům lovu hrozeb. V rámci sedmi živých webinářů se dozvíte například jak útočníci pronikají do vaší sítě a kde se mohou skrývat, jak detekovat škodlivý obsah a zjistit, jak byl spuštěn, jak používat nástroje k lovu hrozeb a jejich zastavení, než způsobí škody, nebo jak pomocí Sophos EDR detekovat a odstranit všechny hrozby.

Pokud se webinářů nemůžete zúčastnit, nezapomeňte se i tak zaregistrovat na stránce Sophos Threat Hunting Academy, získáte přístup k záznamu akce.

příloha_ovladnete_sva_data

  • 2. března: Session 1 - Mysli jako lovec hrozeb
  • 3. března: Session 2 - Threat Journey: Spuštění kódu na vzdálených systémech
  • 4. března: Session 3 - Threat Journey: Získání privilegovaného přístupu
  • 9. března: Session 4 - Threat Journey: Porozumění cílovému prostředí
  • 10. března: Session 5 - Threat Journey: Vzdálené ovládání přístupu
  • 11. března: Session 6 - Využití EDR při lovu hrozeb
  • 16. března: Session 7 - Nácvik reálného lovu hrozeb

Sophos Academy

 

Byl pro vás článek přínosný?