Hlavní navigace

Vítězové Případové studie roku 2020

27. 11. 2020
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Letošní soutěž případových studií výrazně poznamenala covidová pandemie. A to jak v dobrém, tak i špatném slova smyslu.

Každý rokem se v sychravém podzimním odpoledni scházíme na nějakém příjemném místě a vyhlašujeme vítěze každoroční soutěže Případová studie roku 2020. Letos poprvé jsme se se soutěžícími nesešli. Samozřejmě kvůli COVID-19.

A tak jsme museli zvolit netradiční vzdálené předání. Diplomy jsme vítězům doručili prostřednictvím pošty a nechali na nich, jak se s diplomem zvěční. Což je samozřejmě v době nařízených karantén a práce mimo kancelář docela problém. Nakonec to ovšem všichni naši výherci zvládli, takže ani letos nebude chybět nezbytná fotogalerie vítězů s diplomy.

příloha_ovladnete_sva_data

Druhý způsob zásahu pandemické nemoci do soutěže Případová studie roku 2020 byl po stránce obsahové. Několik přihlášených případovek se totiž více či méně boji s nemocí věnovalo. Týkalo se to i třeba absolutního vítěze soutěže firmy IBM, který popisoval nasazení virtuální sestry Anežky do boje s koronavirem.

Všechny přihlášené případové studie jste mohli vidět v letním, srpnovém, vydání tohoto magazínu. Posléze je podle několika kritérií hodnotila nezávislá pětičlenná porota a šéfredaktor CIO BW. V komisi zasedly osobnosti z byznysu, akademické sféry nebo třeba ze státní správy. Porota se poměrně jednoznačně shodla na vítězích příslušných kategorií. A kteří to tedy jsou?

Byl pro vás článek přínosný?