Hlavní navigace

SUSE Linux Enterprise Server pro SAP Aplikace získal certifikát SAP Endorsed App

2. 2. 2021
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: © Scanrail - Fotolia.com
SUSE a SAP nadále posilují strategické partnerství, aby zákazníci mohli rychleji a efektivněji nasazovat řešení SAP.

Společnost SUSE, světový lídr inovací v oblasti open source, dnes oznámila, že SUSE Linux Enterprise Server pro SAP Aplikace je nyní uznávanou SAP Aplikací dostupnou v SAP App Center. SUSE Linux Enterprise Server prokázal osvědčené výsledky, prošel testováním společnosti SAP a získal prémiovou certifikaci společnosti.

„Společnost SUSE pokračuje v posilování dlouhodobého partnerství se společností SAP a dává zákazníkům jistotu při rychlejším a efektivnějším nasazování SAP řešení,“ uvedl Paul Devlin, chief customer officer SUSE. „SUSE Linux Enterprise Server pro SAP Aplikace je přední linuxová platforma pro SAP HANA, SAP S / 4HANA a SAP NetWeaver. SUSE Linux Enterprise je také vývojovým operačním systémem pro SAP HANA. Je nám ctí, že naše řešení získalo ocenění jako aplikace schválená společností SAP, což povede k lepšímu poskytování služeb našim zákazníkům při jejich transformaci k inteligentnímu podniku.“

Status SAP endorsed app odráží mnohaleté partnerství, inovace a poskytování hodnot společným zákazníkům. Společné inovace se SAP zahrnují práci na kontejnerech Kubernetes spravovaných projektem „Gardener“, což je open-source projekt podporovaný společností SAP, který řeší skutečné požadavky na správu služeb Kubernetes ve velkém měřítku bez ohledu na infrastrukturu. Společná inovace „Gardener“ spojuje špičkové specialisty na správu kontejnerů z obou společností SUSE a SAP, aby pomohli s vývojem nástrojů pro nasazení a integraci backendu zákazníků v jejich on-premise prostředí.

Inovace v rámci ekosystému jsou klíčové pro vizi SAP a rozšíření strategie inteligentní společnosti,“ popsal Tom Roberts, viceprezident Partner Solution Success v SAP. „Gratulujeme SUSE k získání statusu SAP Endorsed App pro SUSE Linux Enterprise Server v SAP Applications. Aplikace uspěla v porovnání s těmi nejlepšími řešeními a získala tak tuto prémiovou certifikaci. SUSE je důvěryhodný, dlouholetý partner, který sdílí naše hodnoty a přístup k zákazníkům. Těším se na naši další spolupráci.“

Zákazníci z technologických řešení SUSE a SAP profitují. Globální stavební společnost využívá aplikace SAP k tomu, aby všem svým 46 tisícům zaměstnanců zaplatila vždy včas a přesně. Využitím SUSE Linux Enterprise Server v rámci SAP Applications se zvedla dostupnost služeb na 99,995 % času pro databázové systémy SAP HANA. Výpadky tak prakticky neexistující, za čtyři roky zažila SUSE neplánovaný výpadek dohromady jen na dvě hodiny.

Další zákazník, nadnárodní IT společnost, svůj byznys transformovala pomocí SAP S/4HANA. Díky službě se firmě podařilo snížit množství aplikací, které potřebuje, o 50 % a snížit množství nutných procesů v obchodní divizi o 90 %. Zisky z e-commerce se zvýšily o celých 150 %.

SAP Endorsed App certifikace dává službám zvýšenou bezpečnost a různá dodatečná měření – tyto aplikace mají zákazníkům vždy přinést významné bonusy.

příloha_ovladnete_sva_data

SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications 15 Service Pack 2 nabízí nové možnosti pro zjednodušení migrace služeb SAP HANA a SAP S/4 HANA do cloudového nebo hybridního prostředí s pomocí automatizované instalace a konfigurace kompletního softwarového stacku, který je vyladěn z hlediska výkonu a stability.

Pro více informací ohledně aliance SUSE se společností SAP a návazných řešení pro firmy navštivte www.suse.com/sap.

Byl pro vás článek přínosný?